Înscrie-te și participă la Conferința Națională „Durabilitatea financiară a sectorului de tineret”

conferința

conferinta pro bono

Centrul de Informare și Resurse Pro Bono invită reprezentanții organizațiilor de tineret să participe la Conferința Națională „Durabilitatea financiară a sectorului de tineret”. Evenimentul se va desfășura în perioada 6 – 8 decembrie, la Vadul-lui-Vodă.

Evenimentul va dura trei zile și va oferi posibilitatea de dezvoltare a unui program complex pentru participanții acestuia. Conferința va fi dedicată posibilităților de accesare a granturilor, în special informarea și instruirea organizațiilor cu privire la accesare fondurilor europene (activitatea 106 din Planul de Acțiuni al SNDST 2020). Acest subiect a fost recomandat de către organizațiile de tineret participante la Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret 2018, organizată de CNTM, fiind considerat un subiect de importanță majoră pentru durabilitatea instituțională a organizațiilor de tineret. 

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi prezentat raportul „Capacitatea organizațiilor de tineret de mobilizare și administrare a resurselor financiare”, se va desfășura un panel de discuție unde vor fi abordate barierele și oportunitățile de finanțare a activităților de tineret la nivel local. Participanții vor avea posibilitatea să stabilească parteneriate între organizații, să dezvolte proiecte în comun, prezentându-le în fața donatorilor. Tot în cadrul conferinței vor fi prezenți reprezentanți ai companiilor comerciale care vor vorbi despre proiectele de responsabilitate socială pe care le dezvoltă. Participanții vor avea posibilitatea să cunoască organizații naționale sau internaționale care desfășoară programe de granturi, având discuții în paralel cu reprezentanții acestora.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înregistrare până pe 24 noiembrie.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită, cheltuielile de transport, cazare și alimentare fiind asigurate de către organizatori.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: Nicoleta Damian, director executiv CIR PRO BONO, cir.probono@gmail.com, 069787929.

Conferința Națională „Durabilitatea financiară a sectorului de tineret” este organizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităților de mobilizare a resurselor și serviciilor de autofinanțare a organizațiilor de tineret”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un eveniment public pentru tineri „Design Thinking is addictive - better products, same resources"
Next Job full-time pentru tineri: asistent Social
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =