Masă virtuală de discuții despre dinamica sectorului de tineret în contextul pandemiei


masă virtuală de discuții

Participă la o masă virtuală de discuții la tema: „Dinamica sectorului de tineret din Republica Moldova în contextul pandemiei Covid-19 prin prisma Indicelui de tineret”, organizată de către Centrul Analitic Independent Expert-Grup în colaborare cu Fondul ONU pentru Populație, UNFPA Moldova.

Scopul evenimentul este de a discuta despre tendințele recente și provocările cu care se confrunta sectorul de tineret din Republica Moldova prin prisma Indicelui de Tineret, elaborat de căre Expert-Grup cu suportul UNFPA.

Subiecte puse în discuție:

Vor fi aduse în discuție subiecte precum bunăstarea tinerilor și integrarea acestora în procesele social-economice, indetificarea domeniilor în care tinerii rămân vulnerabili în raport cu adulții și măsurarea în timp a performanței acestor două grupuri de populație prin utilizarea unui indice compozit al inegalităților. Totodată, la această masă virtuală de discuții, vor fi discutate și opțiunile de politici pentru atenuarea provocărilor cu care se confruntă sectorului de tineret, în special în contextul pandemiei Covid-19.

Cum participi:

Evenimentul se va desfășura online pe data 25 septembrie 2020, începând cu ora 10:00, platforma Zoom, link de acces: https://zoom.us/j/99393619018. De asemenea, va fi transmis pe platforma Privesc.eu și pe pagina de Facebook/Expert-Grup.

Organizatori:

Evenimentul este organizat în cadrul Fondului comun privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație.

Pentru întrebări, precizări sau confirmarea participării la eveniment, vă rugăm să luați legătura cu Inga Agachi, asistentă de proiect, Expert-Grup: inga@expert-grup.org sau 069 44 56 07.

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Activități de dezvoltare personală // ANTiM te invită la un proiect de testare a competențelor personale
Next Vrei să prezervi ecologia? Descoperă celebrități care au același vis ca și tine!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *