,,Fii activ! Fii tânăr!”. Află cum s-a desfășurat flashmob-ul marca CLTCentru


La data de 12 noiembrie 2021, CLT Centru a realizat un flashmob în scuarul ,,Mihai Eminescu” din Chișinău, cu genericul: ,,Fii activ! Fii tânăr!”. Evenimentul a reunit tinerii consilieri care au transmis publicului un mesaj răsunător.

Mai multe detalii despre această acțiune aflați de la două dintre participante:

,,Am ales să transmitem mesajul nostru prin intermediul flashmob-ului, deoarece acesta are întotdeauna un impact pozitiv. Oameni au sete de cultură, iar noi am decis că am putea transmite prin dans faptul că tinerii din ziua de astăzi sunt liberi să își facă propriile alegeri. Deși sunt diferiți, pot fi în același timp uniți pentru un scop comun.”

,,Noi am desfășurat activitatea în scuarul ,,Mihai Eminescu”, iar toți trecătorii au avut reacții pozitive. Am decis să nu prezentăm doar dansul pe care l-am pregătit, dar am pus și dansuri populare, pentru ca și ei să poată dansa împreună. Pe lângă aceasta, noi am împărțit baloane pentru a continua flashmob-ul în mod pasiv și sperăm că am făcut ziua mai bună celor care le-au primit.”

Veronica Cociug

,,În a doua zi de duminică a lunii noiembrie este marcată Ziua națională a tineretului din Republica Moldova. Așadar, noi, membrii CLTCentru, am dorit să atragem atenția asupra implicării tinerilor în viața comunității. De asemenea, am accentuat faptul că tineretul din ziua de astăzi e liber să-și facă propriile alegeri și are posibilitatea de a fi diferit, dar în același timp este integru. Avem același scop-de a trăi cu demnitate și de a face o viață mai bună.”

,,A fost foarte frumos să particip la o asemenea acțiune în public. Atunci când ai o echipă cu care te înțelegi bine, poți face multe lucruri minunate. A fost ceva neobișnuit să se uite lumea de pe stradă la noi când dansăm, dar toți am ieșit din zona de confort și am arătat lumii că totul e posibil. Sperăm că prin flashmob-ul nostru am inspirat și am dat exemplu altor tineri să se implice plenar în viața comunității.”

Daniela Sclifos

Evenimentul a fost organizat de CLT Centru, cu sprijinul Preturii Sectorului Centru.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporteră Youth.md: Berestean Valeria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Startup Moldova Summit 2021: Eveniment dedicat startupurilor și inovațiilor din țară revine
Next 500 de profesioniști din domeniul educației, informați despre fenomenul bullying-ului
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + thirteen =