Agenția de Guvernare Electronică te invită la un dialog public

Agenția de Guvernare Electronică, dialog public, undp moldova, consolidarea democratiei

Agenția de Guvernare Electronică lansează un apel deschis către cei care doresc să participe la un dialog public cu actorii cheie din sectorul guvernamental, experții internaționali, partenerii din sectorul asociativ și mediul de afaceri.

La eveniment se va vorbi despre beneficiul schimbului electronic de date prin intermediul platformei guvernamentale MConnect, prevederile și implementarea noului cadru de reglementare pentru schimbul electronic de date și importanța acestuia pentru Republica Moldova în contextul alinierii la standardele internaționale de guvernare electronică.

Cei care doresc să participe la eveniment trebuie să completeze acest formular de înregistrare. Acesta se va desfășura la Tekwill, pe 3 octombrie, ora 9.00.

Evenimentul este organizat de Agenția de Guvernare Electronică în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, cu suportul Băncii Mondiale în Republica Moldova și al Proiectului “Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente” implementat de PNUD Moldova cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasadei Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și al Ambasadei Olandei prin Programul Matra.

Altde detalii despre eveniment, găsești aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Ministerul Justiției anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante
Next Cartea „VINIL COLLECTION” va fi lansată pe 4 octombrie la Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =