Devino conectat la natură de Ziua mondială a mediului

Ziua internațională a mediului, Eco Visio, World Health Organization in Moldova, UNDP Moldova,

La Chișinău,  Ziua mondială a mediului va fi sărbătorită pe data de 7 iunie în Parcul Valea Morilor.

Evenimentul este organizat de către  un grup de inițiativă, împreună cu World Health Organization in Moldova, UNDP Moldova, proiectele finanțate de GEF Programul de Granturi Mici, Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic, EcoVisio, EcoContact.

Acestă echipă minunată vor organiza în parc un adevărat omagiu pentru mediu ce ne înconjoară. Parcul va fi împărțit pe mai multe zone:  zona verde va fi amenajată cu hamace, covorașe, bean bags-uri. În zona de expoziții vizitatorii vor avea ocazia de a vedea cum arată o mașină electrică 100% și o stație de alimentare. Participanții vor afla informații importante despre poluarea aerului și ce putem face fiecare pentru un aer mai curat, și vor putea confecționa obiecte din lut la ateliere special amenajate. 

Muzica bună va fi asigurată de către DJ Gonzo, iar invitați speciali vor fi formația Balkan Taksim din România și muzicianul și actorul Iggy Pop.  

De asemenea,  echipa organizatorică invită orice organizație/instituție/etc prietenoasă mediului, interesată să participe în organizare sau cu activități.

Participarea la eveniment este gratuită. Doritorii de aparticipa sunt așteptați la eveniment vineri, 7 iunie 2019 la 17:00 – 22:00,  Valea Morilor, Grigore Alexandrescu, Chișinău.

Reporter: Guțu Jaclina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ISTORII URBANE #5 : O DOZĂ DE CREATIVITATE LOCALĂ
Next Cunoaște parcursul echipei din Moldova la concursul Diamond Challenge din SUA
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 13 =