Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău. Nu rata evenimentul care revine după o pauză de doi ani!


Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău va avea loc din nou la finalul acestei luni, între 31 august și 4 septembrie, după o pauză de doi ani. Ediția 2022 a Bookfest Chișinău marchează mai multe premiere și se bucură de Înaltul Patronaj al Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și al Președintelui României, Klaus Iohannis.

Bookfest Chișinău va avea loc în mijlocul orașului, la centrul Mediacor (str. Alexei Mateevici nr. 60) din cadrul Universității de Stat Moldova, într-un spațiu cu dotări de ultimă generație și care va fi inaugurat cu acest prilej.

Intrarea publicului va fi, ca de obicei, liberă la absolut toate evenimentele integrate în programul acestei ediții Bookfest Chișinău. Organizatorii anunță o prezență selectă de edituri din România și Republica Moldova, cu carte exclusiv în limba română, o noutate față de edițiile anterioare, și cu cele mai bune prețuri de pe piață.

Personalități culturale de pe ambele maluri ale Prutului vor întregi tabloul acestei ediții: Adrian Cioroianu, Dumitru Crudu, Radu Paraschivescu, Emilia Șercan, Sorin Ioniță, Sabina Fati, Cristian Preda, Bogdan Crețu, Ciprian Apetrei, Moni Stănilă, Spiridon Vangheli, Alexandru Vakulovski, și mulți alții se vor afla în fața vizitatorilor Bookfest Chișinău cu lansări și prezentări de carte care abordează teme de interes pentru dezbaterile publice din societatea românească și din cea moldovenească.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la XY Accelerator V - un program intensiv de accelerare pentru startup-uri
Next Ziua Internațională a Tineretului: Centrul Municipal de Tineret te invită la Youth Ring
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =