Cartea „VINIL COLLECTION” va fi lansată pe 4 octombrie la Chișinău

vinil collection, lansare carte, igor guzun

Pe 4 octombrie 2018, ora 17.00, la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, sala de conferințe, mansarda – str. 31 august 1989, nr. 115, Chișinău va avea loc mult așteptata premieră a cărții „VINIL COLLECTION” de Igor Guzun.

Cartea „VINIL COLLECTION”, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile – iCarte, iParte, adolescența copiilor care sunt mai deștepți decât noi cu o generație, țara pe care, decât s-o hulim sau s-o slăvim, mai bine s-o măturăm și s-o facem mai bună și mai frumoasă. Sunt valori umane și culturale pe care le împărtășesc persoanele și companiile responsabile.

Cartea apare cu sprijinul al BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S. A.: „Proiectele de artă sunt o inspirație pentru Mobiasbancă. Credem în oameni valoroși, iar prin această carte înmulțim faptele bune și frumoase”

Atunci când ne amintim de obiectele și stările incluse în carte, ca de o colecție veche de discuri de vinil, avem șanse să progresăm ca oameni. Acesta este mesajul cărții „VINIL COLLECTION”, care este în această regie o ediție revăzută și completată cu texte noi a versiunii din 2015, care continuă să se bucure de succes printre noi și noi cititori dar deja stocurile sunt epuizate.

Previous Agenția de Guvernare Electronică te invită la un dialog public
Next Înregistrează-te cu o echipă sau individual și participă la Cupa Interuniversitară Brain Ring
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *