Află sfaturile companiilor IT de top din Moldova la ICT Career Orientation


IT

Dacă studiezi specialități în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, participă la câteva lecţii oferite de cele mai active companii IT din Moldova!

 

Cine organizează? ICT Career Orientation

Ce? Cursuri

Unde? În incinta Tekwill (str. Studenţilor 9/11)

Când? 12 octombrie, ora 9:00

 

O scurtă descriere:

 

ICT Career Orientation revine cu o nouă ediție. Pe data de 12 octombrie, tinerii care studiază specialități în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor sunt invitați să profite din plin de lecții valoroase oferite de cele mai active companii IT din Moldova.

 

Agenda evenimentului o puteți vedea aici.

 

Ediția curentă se va desfășura pe două direcții:

– sesiuni de orientare în carieră și workshopuri, care vor aborda cele mai actuale tendințe, tehnologii și metode de lucru

– ICT Job Shop, în cadrul căruia veți putea discuta cu potențialii angajatori și afla care sunt condiţiile de angajare, ofertele de muncă şi oportunitățile de stagiere.

 

La ICT Career Orientation veți afla recomandări și repere utile privind cele mai solicitate direcţii de carieră în domeniul IT, dar și ce trebuie să întreprindeți pentru un ”start” de nota 10. Reprezentanții companiilor IT vor împărtăși cu voi experiențe, sfaturi, sugestii privind oportunitățile și resursele pe care puteți să le accesați pentru a face față cerințelor de pe piața muncii. Sesiunile vor fi în limbile română, rusă, engleză.

 

ICT Career Orientation este deschis pentru participare tuturor tinerilor care sunt interesați de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în domeniul IT. Participarea este gratuită. Pentru a asigura o experiență de participare cât mai reușită, rugăm toți doritorii să se înregistreze din timp aici.

 

 

ICT Career Orientation este organizat de către Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului “Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partener al evenimentului: Universitatea Tehnică a Moldovei. Parteneri media: Agora, Diez, Locals.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Teatrul Național Eugene Ionesco te invită la spectacolul “Oscar și Tanti Roz”
Next Descoperă cum poți depăși blocajele într-un training organizat de AO SuiGeneris
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 17 =