Descoperă calitățile a peste 30 de roboți și bucură-te de zonele de VR la INNOVATIC FEST

VR, robotic show, roboshow, innovatic

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului).
Prin intermediul unor căşti/ochelari VR şi al unui controller, eşti transportat într-o nouă lume, în care poţi explora, juca sau trăi senzaţii noi) și AR (la prima vedere seamănă cu realitatea virtuală, care şi ea poate fi folosită prin intermediul dispozitivelor mobile, dar în esenţă sunt două tehnologii şi experienţe complet diferite. Realitatea virtuală necesită “scufundarea” într-un mediu virtual fără a mai păstra contactul senzorial cu lumea reală din jurul tău. În schimb, realitatea augmentată suprapune obiecte 3D peste lumea reală pentru a crea senzaţia că se afla chiar în faţa ta, păstrând legătură cu lumea fizică), și trăiești emoții de neuitat.
Aici te delectezi cu recitaluri de poezie ale robotului Tespian și te avânți în dans împreună cu roboții dansatori pe ritmurile piesei ”Constantine-Constantine”. Vei fi uimit cu câtă ușurință păianjenii roboți depășesc obstacole și vei rămâne fermecat pe viață de vedeta expoziției de inovații din Las Vegas 2019 – cățelul Aibo.
Te așteaptă peste 30 de roboți și zone interactive VR-uri cum n-ai mai văzut până acum.

INNOVATIC FEST se desfășoară pe o suprafață de 1 200 de metri pătrați și are mai multe zone interactive.

Biletele pot fi procurate zilnic la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino să te bucuri de o seară excelentă la Mall of Fame
Next Cunoaște poveștile oamenilor care au inspirat și au schimbat lumea la Aspire
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =