Canalul media: „EduCare pentru deprinderi de viață”


Echipa PRINCIPII SĂNĂTOASE a lansat canalul media “EduCare pentru deprinderi de viață”, unde sunt puse la dispoziția tinerilor, cadrelor didactice, lucrătorilor de tineret, reprezentanților din cadrul bibliotecilor etc. o serie de materiale video informativ-educative care prezintă soluții practice și sfaturi utile în sprijinul tinerilor, în special din categoria NEET.

Acest canal media a fost creat în cadrul proiectului „“Serviciul inclusiv: EduCare pentru deprinderi de viață” realizat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

Scopul canalului media este să dezvolte o formulă modernă de educație, ușor asimilabilă, care să contribuie la formarea unui simț al responsabilității individuale privind propria viață și stare de sănătate.

La realizarea materialelor video au participat tineri dornici să contribuie la prevenirea și combaterea fenomenului NEET la nivel național, care s-au implicat activ în transpunerea importanței și a necesității de adoptare a deprinderilor de viață sănătoasă precum și comunicării mesajului principal al fiecărui subiect, punând accent pe integrarea în viața de zi cu zi a unor schimbări durabile de comportament.

Materialele video au fost realizate în limba română cu subtitrare în limba rusă și sunt accesibile pentru toți utilizatorii de Internet.

Proiectul “Serviciul inclusiv: EduCare pentru deprinderi de viață” este realizat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia. 

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous EU4Culture: Granturi de mobilitate pentru artiști și profesioniști din domeniul culturii
Next Vino la târgul universităților din România
Principii Sanatoase
About the author

Principii Sanatoase

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =