Participă la evaluarea Strategiei Naționale de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2020


Business team working on a new business plan with modern digital computer

Consiliul Național al Tineretului din Moldova este în procesul de evaluare intermediară a gradului de implementare al Strategiei Naționale de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2020 și a Planului de acțiuni privind implementarea acesteia.  Prin intermediul evaluării dorim să identificăm nivelul de realizare a scopului și obiectivelor acestei strategii, precum și a impactul asupra dezvoltării sectorului de tineret din Moldova. De asemenea, dorim să înțelegem cum rezultatele acestei strategii sunt percepute de tinerii care sunt beneficiari direcți ai rezultatelor survenite ca finalitate a implementării acestei Strategii.

Strategia Naţională de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2020 prevede implicarea directă a tinerilor, a lucrătorilor, a organizaţiilor de tineret şi a altor actori de imediată tangenţă în viaţa politică, economică, socială şi culturală a ţării. Aceasta vizează și crearea de condiții adecvate pentru a le asigura tinerilor oportunități egale: accesul la informare și servicii de calitate în educație, sănătate și petrecerea timpului liber.

Astfel, pentru a avea o evaluare obiectivă a rezultatelor acestei strategii asupra tinerilor, precum și a vă face vocea auzită, CNTM vine cu rugămintea de a participa la procesul de evaluare a acestei strategii prin completarea prezentelor chestionare și a vă exprima viziunile voastre. Acestea sunt:

Chestionarul adresat tuturor liderilor și formatorilor de opinie, membri a Consiliilor locale de tineret și a Consiliilor de elevi, precum și ceilalți tineri în vârstă de până la 35 ani

Chestionarul adresat membrilor Consiliilor de elevi din țară (actuali și foști).

Completarea chestionarului va dura circca 15 minute. Datele voastre rămân confidențiale, prin urmare fiți activi și liberi în a scrie realitățile cu care vă confruntați de zi cu zi.

Pentru întrebări sau neclarități, nu ezitați să contactați pe:

Roman Banari,

Vicepreședintele CNTM,

tel. 079556429, email: roman.banari@cntm.com.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB// Biroul Național de Statistică angajează un consultant. Cerințele față de candidați
Next JOB// Alătură-te echipei Serviciului suport clienți a companiei Moldtelecom
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + five =