Află cum integrezi IA pentru a crește potențialul marketingului personal sau organizațional


Sigmoid organizează seria de workshop-uri lunare „Pandora’s Box”, iar primul workshop din cadrul acestuia este Pandora’s Box: Unleashing AI’s Potential in Marketing.

Sigmoid este o organizație non-guvernamentală, de cercetare și dezvoltare (R&D), ce are drept scop dezvoltarea domeniului Machine Learning și Inteligenței Artificiale în Moldova.

Această sesiune va fi prezentată de Elizaveta Bazilevici – Chief Marketing Officer la Fusion Works și mentor la Tech Women Moldova 2024. Aceasta va include noțiuni generale și exemple practice legate de contribuția IA în Marketing. 

În cadrul participării ca exercițiu practic de grup veți avea ocazia creării unei strategii  de marketing utilizând aplicații AI în baza cazurilor propuse. Acestea vor fi prezentate timp de 5-10 minute celorlalți participanți. 

Seria de Workshop-uri are rolul de a accentua oportunitățile oferite de  Inteligența Artificială în dezvoltarea și îmbunătățirea eficienței și posibilităților în diferite industrii.

Workshop-urile vor include și teme ca modul de utilizare a aplicațiilor bazate pe IA în cadrul diferitor job-urilor, pentru îmbunătățirea calității și eficienței din cadrul acestora, și pentru ușurarea acestora pentru lucrători.

Nu rata oportunitatea de a dezvolta abilități noi și de inițiere în Marketing folosind Inteligența Artificială  într-un mediu interactiv și instructiv.

Alătură-te în cadrul primul workshop, înregistrându-te aici.
🕒18:30 
🗓️21 mai
📍Orange Digital Center, str. Ion Creanga 1.

Urmărește organizația pe FacebookInstagramLinkedIn și TikTok ca să fii la curent cu toate evenimentele SIGMOID!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Mastering Negotiation: The Key to Achieving Success
Next Expoziția itinerantă: asociația Oberliht și Colectivul Drujba
Sigmoid
About the author

Sigmoid

Sigmoid is an R&D organization whose goal is to develop people and products that will boost the development of Artificial Intelligence and it's usefullness in every day life.

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − three =