Află care sunt 7 dintre cele mai frecvente vise și semnificația lor


vise

Visele s-au dovedit a produce idei cât de ingenioase posibil. Deși cu înțelesuri subtile, visele ne comunică sentimente interioare. Află mai jos care sunt cele mai des întâlnite vise și semnificația din spatele lor!

Albert Einstein spunea „Nu renunța la visele tale, continuă să dormi.“ Odată prinși în mreajele somnului, subconștinetul ne transmite diferite semnale prin somn. De multe ori acestea sunt codate, prin activități sau împrejurări ireale. Pe cât de fantastice par scenariile din vise, există unele care sunt comune pentru o mare majoritate din noi.

  • Căderea în gol

Un vis pe care majoritatea din noi l-a experimentat măcar odată în viață este căderea în gol. Semnificațiile acestui vis sunt nesiguranța și un comportament nechibzuit în viață. De asemenea, acest vis are și semnificația a unui rezultat fiziologic.

  • A fi urmărit

Destul de des întâlnit și chiar uneori înspăimântător, este urmărirea în vis. Semnificația acestui vis este evadarea de unele responsabilități și de emoții pe care încercăm să le evităm. 

  • Goliciunea în public

Semnificația visului depinde de circumstanțe. Într-un cadru sumbru, acesta semnifică o teamă provenită din unele lucruri pe care le-ai dori ascunse. De altfel, un cadru pozitiv care redă libertate și încredere în sine.

  • Moartea

Acest vis are semnificația trecereii într-o nouă etapă a vieții. Contrariu semnificației lugubre din viața de zi cu zi, acesta simbolizează fericire și are efect pozitiv. Este o parte din noi, care ne transmite evoluția propriului nostru Eu.

  • Căderea dinților

Un vis comun în viața fiecărei persoane, semnifică sentimente de inferioritate. Reflectă nesiguranță în modul în care ești perceput de alte persoane și anxietate. Corelația dintre căderea dinților și moarte era interpretată astfel în trecut, însă a fost modificată în frica de îmbătrânire.

  • Zbor

Unul din scenariile fantastice, zborul semnifică o stare de bine și libertate. Printre efectele acestui vis sunt de eliberare a sufletului și relaxare. Zborul prevestește noroc și întâmplări de bun augur.

  • Scrierea unui test

Poate că e un sentiment de vinovăție pentru un test de care nu te-ai pregătit. Astfel de vise au ca semnificație o sarcină, pe care tinzi să o eviți. Semnificația nu se oprește aici. Putem vorbi și de o trăsătură, de care nu ești sigur și pe care încerci să o maschezi de lume.

Dacă ai aflat secretele din spatele visurilor tale, nu ezita să citeşti și alte articole marca Youth.md și să ne laşi impresiile pe paginile noastre de Facebook și Instagram!

Reporter: Lazari Delia

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous De la un băiat timid la o legendă în lumea muzicii: Viața lui Freddie Mercury, solistul trupei Queen
Next Student în Diasporă // Vrei să studiezi în Danemarca? Iată câteva reguli și sfaturi de la Mădălina Chelaru
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + one =