Dacă ai probleme cu organizarea timpului, participă la un training care te va ajuta

training

training Curs de dezvoltare personala și time-management

Dacă ești mereu în grabă și crezi că cele 24 de ore nu îți ajung, acest eveniment pentru tineri care va avea loc în Chișinău este pentru tine. Nu rata un nou training care promovează și dezvoltă conceptul de time-management prin educație non-formală.

Când? 23-24 noiembrie 2018, de la 9:30-17:00.

Unde? Centrul de instruiri „Keystone”, str. Albișoara 42/1.

De multe ori auzim de la cei apropiați că nu reușesc să îmbine învățătura, viața socială, sportul, distracția și somnul. Această problemă poate fi întâlnită atât la tineri cât și la maturi și poate fi rezolvată cu ajutorul unui specialist. Cu toții știm că în secolul XXI, timpul este cel mai prețios lucru pe care îl avem, de aceea, problema de time-management trebuie să fie rezolvată o dată și pentru totdeauna. 

Dacă ai tendința să-ţi tot amâni planurile, nu ai suficient timp să îți realizezi toate sarcinile și preferințele, nu ezita să participi la un nou curs marca Ilie Dercaci. El are 11 ani experiență în Antreprenoriat și 10 ani experiență în Public Speaking, reușind să instruiască peste 3000 de persoane în domenii ca: Time Management, Dezvoltare Personală, Comunicare Non-Verbală.

Training-ul de Time Management, te va ajuta să înveți tehnici practice și metode concrete de gestionare a timpului. După curs vei reuși să stabilești sarcinile după prioritate și să îți atingi scopurile, să-ţi împarți timpul corect pentru a reuși mai mult atât în viața profesională, cât și în cea personală!

Agenda training-ului:

1. 5 elemente ale visului;
2. Obiceiuri de succes;
3. Managementul agendei;
4. Somnul și Lenea;
5. Sistemul de valori;
6. Scala emoțională;
7. Sarcinile/Task-urile;
8. Formarea Dream-Chart și a planului de acțiuni pe următorii 5 ani;
9. Sistemul de convingeri;
10. Tipurile de acțiuni pentru realizarea scopurilor și dream-chart-ului.

Toate aceste elemente vor fi puse în practică, în așa fel încât, după 2 zile de training, vei avea un plan concret de acțiuni, care te va duce spre realizarea visurilor tale.

Pentru a te înregistra la training accesează pagina.

Alte evenimente educaționale găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Eveniment cultural și caritabil: Vino să te simți bine în pragul sărbătorilor de iarnă la un târg de Crăciun în Chișinău
Next Nu rata cele mai captivante spectacole de teatru din Chișinău și vino la „Iosif și amanta sa”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *