Acum ai posibilitatea să devii voluntar în Marea Britanie. Expediază dosarul și participă în concurs

voluntar international, marea britanie, advit moldova

ADVIT Moldova este în căutarea unui tânăr din Republica Moldova care e gata să devină voluntar în Marea Britanie, în cadrul organizației „Tools for self reliance”

Tools for self reliance este o organizație de caritate din Marea Britanie, înființată în 1980. Misiunea organizaței este de a contribui la reducerea sărăciei în Africa prin colaborarea cu organizațiile partenere și susținătorii organizației din Marea Britanie pentru a le permite oamenilor să construiască mijloace de trai viabile și durabile.

Câteva exemple de sarcini pentru voluntari:
• renovarea (curățarea) sculelor de mână sau mașină;
• verificarea kitului;
• reamenajarea mașinii de cusut;
• ambalarea mașinii de cusut.

Informații practice:
Voluntarul va locui într-o casă cu cinci dormitoare, care se află în același loc ca și Tools for Self Reliance. Voluntarii vor avea propriul lor dormitor, dar vor împărți zonele comune cum ar fi bucătăria, baia și salonul cu ceilalți voluntari. Există biciclete disponibile pentru voluntari. Acesta va lucra de luni până vineri între orele 09.00 – 17.00, cu o pauză de ceai de 30 de minute la orele 11.00 – 11.30 și o oră de prânz între orele 13.00 – 14.00. Indemnizația este de 65 de lire sterline pe săptămână. Va primi un concediu anual de 25 de zile pentru un proiect de 12 luni plus toate sărbătorile naționale.

Mai multe detalii despre proiect găsești aici.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CVul și o scrisoare de motivare (ambele în limba engleză) la adresa de e-mail advit_team@yahoo.com până pe 26 august 2018, menționând în subiect „EVS UK”.

Previous Fii coordonator de voluntari în cadrul echipei YOUBESC
Next Ai între 7 și 14 ani și vrei să dezvolți propriul joc? Participă la atelierul gratuit oferit de STEP It Academy
Youth.md
About the author

Youth.md

1 Comment

  1. […] Подробности на сайте youth.md […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *