Înscrie-te la programul de mentorat pentru bicicliști(-te) VELOMENTOR


Ai început recent să folosești bicicleta prin Chișinău? Vrei să exersezi mersul prin oraș și să capeți pregătirea necesară? Hai în programul VELOMENTOR ca să-ți crești încrederea de a folosi bicicleta ca mijloc de transport pe distanțe scurte!

VeloMentor este un program care își propune să conecteze bicicliștii(-stele) cu experiență (commuter) cu utilizatorii noi de transport alternativ.

Scopul este de a da oamenilor timp să exerseze deplasarea pe bicicletă prin oraș, să capete pregătirea necesară și să le crească încrederea de a folosi bicicleta ca mijloc de transport pe distanțe scurte.

Programul durează 6 săptămâni: 4 sesiuni de mentorat și 2 sesiuni comune (de informare și de încheiere).

Recomandăm acest program celor care deja stăpânesc bine mersul pe bicicletă, s-au gândit sau au intenția de a încerca să circule prin oraș, însă au nevoie de un pic mai multă pregătire și cunoștințe.

Completează formularul de înregistrare până la data de 15 Iulie.

Mai multe despre proiectul Moldova on Bikes (din care face parte programul VeloMentor) poți afla aici. Urmărește paginile de Facebook și Instagram ale Alianței Biciclete Chișinău și Asociației EcoVisio pentru a fi la curent cu oportunitățile oferite de acestea.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous A fost lansată prima aplicație mobilă de investiții alternative din Moldova dedicată tinerilor
Next Tohateen Hub în colaborare cu Youth.md organizează cel mai tare training de editare videografică! Înscrie-te chiar acum!
EcoVisio
About the author

EcoVisio

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − six =