Concurs de fotografie: „Oamenii blocați, natura deblocată”


concurs de fotografie natura

Comisia Economică pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite (UNECE) a lansat un concurs de fotografie, cu titlul „Oamenii blocați, natura deblocată: un concurs global de fotografie despre floră și faună pe vremea COVID-19 în sprijinul restaurării ecosistemelor”.

Sunt căutate fotografii impresionante cu plante și animale, realizate în timpul pandemiei de COVID-19, în încercarea consolidării mesajului pe care Națiunile Unite încearcă să-l transmită: „trebuie să luăm măsuri urgente pentru protejarea și restaurarea habitatelor naturale ale speciilor, utilizarea resurselor naturale într-o manieră mai durabilă și păstrarea mediului”.

Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 15 septembrie, după care juriul, compus din membrii Birourilor UNECE ale Comisiilor pentru păduri și industrie forestieră și Politica de mediu și un fotograf de natură, va face o selecție a 13 fotografii dintre cele mai impresionante. Prin participarea la acest concurs, fotografiile pe care le trimiteți vor avea șansa să apară într-o galerie web și vor fi promovate de Organizația Națiunilor Unite.

Cele mai bune 13 fotografii vor fi folosite pentru ilustrarea unui calendar din 2021 al Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, care va fi distribuit pe scară largă între delegații din întreaga lume, precum și o expoziție de fotografie care va fi organizată în Palais des Nations din Geneva, Elveția, în toamna anului 2020.

Deși fotografiile trebuie să fie de o calitate bună, nu este obligatoriu să fie realizate cu o cameră profesionistă.

Cum să participați:

Pentru a participa la concurs, trimiteți cel mult trei dintre cele mai bune fotografii și furnizați informațiile, folosind acest formular.

Toate fotografiile trimise trebuie să fie în format JPEG, alte formate nu vor fi acceptate. Fișierele ZIP nu vor fi acceptate sau deschise. Ar trebui să vă asigurați că fotografia trimisă are o rezoluție suficient de mare. Dimensiunea trebuie să fie de maximum 20 MB.

Doar fotografiile originale vor fi luate în considerare!

Mai multe detalii, solicitați de la Galina Norocea, șefă Serviciu informații de mediu, educație și conștientizare ecologică, la numărul de telefon 022-820-782 sau la adresa de e-mail g­­_norocea@mediu.gov.md.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Discuție online: „Parteneriatul estic după 2020: priorități și provocări”
Next Burse de studiu în Japonia pentru anul academic 2020-2021
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − five =