Academia de Vară pentru Bibliotecari, ediția 2020


Academia de Vară pentru Bibliotecari

Academia de Vară pentru Bibliotecari, ediția 2020: Lectura și universul tehnologiilor digitale. Vezi în articolul ce urmează cum poți participa și tu.

Academia de Vară pentru Bibliotecari va fi organizată online pe platforma ZOOM. Responsabilii vor selecta 15-20 de participanți în baza formularului de aplicare online, ținând cont de criteriile de selecție stabilite.

Criterii de eligibilitate:

La Academie, pot participa reprezentanții tuturor bibliotecilor din cadrul Sistemului Național de Biblioteci, care corespund următoarelor criterii:

  • Dețin statutul de membru ABRM
  • Bibliotecari cu vârsta până la 35 de ani
  • Bibliotecari începători, cu o vechime de muncă până la 3 ani.

Durata cursului: 3 zile / 28-30 iulie 2020, a câte 4 ore academice fiecare zi, total – 12 ore academice. Link-ul de înregistrare la „Academia de vară” îl găsiți aici.

Organizatori:

Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”.

Echipa de lucru: Victoria Vasilica, director executiv ABRM, Lilia Povestca, BNRM, Tamara Croitoru, BNC „Ion Creangă”, Ludmila Corghenci, BNRM.

Academia asigură o platformă de comunicare și dezvoltare profesională a bibliotecarilor; transfer de cunoștințe; augmentarea conștiinței de apartenență profesională, schimb de bune practici și idei inovative.

Prin organizarea Academiei de Vară pentru Bibliotecari este asigurată continuitatea edițiilor anuale ale Academiilor de Vară a Tinerilor Bibliotecari, inițiate în anul 2016 sub egida ABRM.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar informativ cu absolvenții programului de granturi “Civil Society Scholar Awards”
Next Dezbatere live la Cărturești: „Despre somn” de Matthew Walker
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 3 =