Dezbatere live la Cărturești: „Despre somn” de Matthew Walker


Dezbatere live carturești despre somn

Petrecem o treime din viață dormind, dar știm așa de puțin despre asta. Editura Vellant și Cărturești te invită la o dezbatere live despre importanța somnului. Participă și tu!

În rutina noastră fiziologică cea de toate zilele, ne luăm de prea puține ori un răgaz cât de mic, să ne gândim la tot ce implică procesul vital al somnului, care dictează subtil nenumărate repere ale vieții noastre.

Editura Vellant și Cărturești vă așteaptă online, luni, 13 iulie, ora 19.30, la o dezbatere live despre importanța somnului, pornind de la ideile lui Matthew Walker, autorul celebrului volum „Despre somn”. Discuția îi reunește pe Doru Someșan, editorul colecției Versant, Simona Radu-Răuța, medic psihiatru, Irina Stoica (vlogger de carte) și Cristina Albu (bookstagrammer).

Evenimentul va fi transmis prin live streaming pe paginile de Facebook Cărturești & Editura Vellant.

Despre autor:

Matthew Walker este profesor de neuroștiințe și psihologie la UC Berkeley, director al Sleep and Neuroimagining Lab din cadrul aceleiaşi universități, și fost profesor de psihiatrie la Harvard University. A publicat în reviste de specialitate peste 100 de articole științifice și a participat la emisiuni TV la BBC News, NPR’s Science Friday, Nova sau 60 Minutes.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Academia de Vară pentru Bibliotecari, ediția 2020
Next Cinci idei de decorațiuni din conuri pe care le poți face singur!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *