Îmbunătățește-ți abilitățile și cunoștințele TIC în cadrul unui program pentru tinerii din Bălți, Cahul și Chișinău


program pentru tineri tic

BSD Academy vă invită în cadrul Knowledge Radar Program pentru tineri din Bălți, Cahul și Chișinău. Dacă dorești să îți îmbunătățești cunoștințele în domeniul TIC, atunci nu ezită să aplici! Sunt invitați toți tinerii din regiunile menționate pentru a avea parte de instruiri cu experți calificați.

Covid’19 a prins nepregătiți pe fiecare utilizator de calculatoare și majoritatea businessurilor din Republica Moldova. Inclusiv lucrul de pe stații nesecurizate, cunoașterea limitată a calculatorului și aplicațiilor decalculator, cunoștințe limitate a studenților și copiilor implicați în studiul pe online.

Provocarea cea mai mare a fost integrarea pe online a tuturor sistemelor tehnologice, trainingurilor, soluțiilor IT și transferul de cunoștințe atât către angajați cât și către clienții.

Ne propunem creșterea randamentului dezvoltării cunoștințelor în sectorul TIC în regiunile Bălți, Cahul și Chișinău.

Creșterea IQ-ului profesional și al abilităților din regiuni este o necesitate actulă strigentă, des invocată de tineri și persoanele din teritoriu.

GRUPUL ȚINTĂ

Programul este dedicat tinerilor din toate structurile de învățământ în special din instituțiile de învățământ superior, lucrătorilor care sunt direcți implicați în activitățile care utilizează calculatorul și internetul, specialiștilor din domeniul IT și non-IT care nu sunt la curent, sau pur și simplu doresc să-și îmbunătățească baza de cunoștințe în acest domeniu. Persoanelor care sunt interesate de dezvoltarea continua și doresc să crească la un alt nivel professional.  

KNOWLEDGE RADAR PROGRAM

Knowledge Radar Program este un program educational în Republica Moldova conceput și livrat de o echipă de experți, cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu. Programul va dura 5 luni, cu începere din 26 aprilie 2021 și va cuprinde următoarele etape: 

  • Programul 1 – Securitatea IT pentru toți, destinate utilizatorilor de calculatoare individuale.
  • Programul 2 – Securitatea întreprinderii destinată TOP managementului ÎMM și persoanelor responsabile.
  • Programul 3 – Introducerea și utilizarea avansată a platformei webRISE (rise.com), de creare a trainingurilor online.
  • Programul 4 – Curs de inițiere în antreprenoriat și ToT (Training of Trainers).

Fiecare program de training va dura 3 săptămâini a câte 2 module de 2h per săptămână, inclusiv cu mentorare săptămânală.

După livrarea celor 4 programe de training participanții vor fi implicați într-un eveniment de tip hackathon, unde vor avea ca scop proiectarea și crerea unui curs complex în domeniul IT, și digitizarea acestuia cu ajutorul platformei RISE. Echipele selecționate vor beneficia de suport financiar, mentorat și training continuu pentru crearea, gestionarea și dezvoltarea continuă în teritoriu a centrului educațional.

Obiectivul final al proiectului este crearea a 2 centre educaționale în Cahul și Bălți care va fi gestionat de echipa care va parcurge cele 4 programe de curs. Centrele educaționale vor avea ca obiectiv crearea și digitalizarea cursurilor prin platforma RISE pentru persoanele țintă din regiune.

ECHIPA BSD

Echipa BSD este formată din experți certificați la nivel internațional, cu o vastă experiență în IT și securitatea informațiilor, precum și consultanță și livrarea programelor de instruire.

ALTE DETALII IMPORTANTE

Programul este gratuit, înregistrarea este accesibilă la acest link.

Pentru informații suplimentare despre acest program pentru tineri, accesează pagina de facebook sau contactează la nr. de mob. +373 67137066 și e-mail ion.mocanu@bsd.md

Instruirile sunt susținute de programului Tekwill Ambassadors, o inițiativă prin care oportunitățile de dezvoltare vin mai aproape de toți cei interesați și le oferă susținerea și resursele necesare pentru a atinge performanța în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC).

Programul este organizat de BSD Academy SRL cu susținerea financiară din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Casa Regală a României oferă burse pentru tinerii activi, cu succese remarcabile din RM
Next Job full-time // Moldova IT Park este în căutare a unui Specialist în Comunicare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − seven =