Vrei să îți îmbunătățești notele? Iată câteva modalități eficiente


modalități de a îmbunătăți notele

Toată lumea dorește să primească note bune la școală. În acest articol vei vedea 6 modalități pentru a primi note mai bune la școală.

1. Fii organizat

Setează-ți un timer și învață pentru un anumit timp, și ia pauze regulat, să îți odihnești creierul. Acest lucru te va ajuta să stai concentrat/ă pentru mai mult timp.

2. Fă-ți un program zilnic și respectă-l

Impune-ți să înveți sau să repeți zilnic capitole pe care le consideri mai grele. Alocă timp pentru fiecare subiect în parte, iar în fiecare zi când este ora la care ți-ai propus să înveți, renunță la orice altă activitate în care erai implicat și începe să înveți.

3. Existența unui scop

Dacă îți pui un scop, și îți creezi o rutină pe care o urmărești corect o să îți fie mult mai ușor să înveți și să primești note mai bune.

4. Încearcă să ai o relație bună cu profesorii

Fii respectuos/respectuoasă și fă-ți temele mereu. Dacă profesorii văd că nu îți dai silința, nu ai șanse bune la a primi o a doua șansă la un test, sau orice favoare de care ai putea avea nevoie.

 5. Depune efort

Încearcă să dai 100% din ce poți pentru a-ți ridica notele. Odată ce profesorii tai văd că te străduiești o să fie mai dispuși să ofere cât de mult ajutor pot.

6. Cere lucru individual

Dacă nu te descurci atât de bine la un anumit subiect, cere lucru individual sau fă lecții individuale. Chiar dacă pare prea mult de lucru la moment o să se merite când vine timpul să dai un test.

Mereu poți face ceva pentru a-ți îmbunătății notele, găsind diferite modalități. Dar nu uita că mai importante decât notele, sunt cunoștințele acumulate! Sper că acest articol a fost util.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Sîrbu Bianca

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „International Language Café: Perfecționează o limbă străină cu vorbitori nativi
Next JOB // Global web and data management officer, strategic development
Cristina Vasciuc
About the author

Cristina Vasciuc

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 6 =