7 motive de ce să participi la 7 Shades of Journalism


Jurnalismul este pentru cei curioși. Iată de ce, dacă ești interesat de domeniu, te provocăm să descoperi aspectele din umbră ale acestuia, participând la 7 Shades of Journalism! Ți-am pregătit 7 motive de ce să vii la eveniment, care te vor inspira să-ți urmezi visurile:

  1. Vei cunoaște o mulțime de tineri pasionați de media! Cine știe, poate în curând veți face echipă în realizarea unei emisiuni sau veți fi colegi de breaslă?
  2. Vei interacționa cu jurnaliștii din Republica Moldova pe care-i urmărești de obicei în mediul online(Alexandru Lebedev) sau la ecranul televizorului(Natalia Morari). Sunt erudiți, profesioniști în domeniu, au o carieră impresionantă, iar pe 10 martie sunt gata să-și împărtășească câteva dintre secretele succesului!
  3. Vrei să știi ce se întâmplă în spatele camerelor? Vino să afli ce este jurnalismul dincolo de aparențe și imaginea frumoasă pe care și-a construit-o în societate!
  4. Există viață privată atunci când ești jurnalist de meserie? Cum îți poți îmbina vocația și grijile cotidiene? Răspunsul îl găsești la Generator Hub!
  5. Într-o perioadă în care oamenii preferă să se informeze de pe internet, care va fi soarta jurnalismului tradițional? Despre tendințe, perspective de dezvoltare, beneficiile digitalizării, dar și unde să-ți faci studiile în domeniu, descoperă doar în cadrul evenimentului!
  6. 7 Shades of Journalism este și despre plăcerea de a face ceea ce-ți dorești! Astfel, cireașa de pe tort o vor constitui întâmplările amuzante din experiența invitaților. Va fi extrem de funny!
  7. Participarea la eveniment este absolut GRATUITĂ! Nu constă nimic să vii, însă participarea ta îți va duce un plus de valoare!

Acestea sunt doar o parte din multitudinea de motive de ce să participi. Dar care sunt motivele tale de a nu te implica?

Aici  găsești mai multe detalii despre eveniment.

Previous Aplicări deschise pentru activEco 2018 – Seminarul de Impuls
Next Află cum a decurs evenimentul marca Youth.md - TeenPlusTeen
Catarau Laura
About the author

Catarau Laura

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *