IREX Moldova invită la o sesiune live despre interpretarea datelor de audiență TV


sesiune online rating tv

IREX Moldova organizează o sesiune online despre Interpretarea ratingurilor și datelor de audiență TV. Precum și utilizarea acestor ratinguri la elaborarea grilei de emisie, strategiei de vânzări și publicitate, precum și ajustarea/modificarea conceptului unei anumite emisiuni.

Această sesiune online va fi facilitată de Graeme Moreland – Audience Insights Specialist, care a colaborat cu mai multe canale TV și organizații de știri din întreaga lume la dezvoltarea unor strategii clare, dinamice și eficiente pentru crearea unor branduri media de succes.

La reuniune sunt invitați atât partenerii de producție curenți ai proiectului Diversificarea Contentului de Divertisment, cât și reprezentanți ai posturilor TV, caselor de producție, platformelor web și producători independenți interesați în acest subiect.

Sesiunea online se va desfășura prin intermediul platformei Teams. Persoanele interesate sunt rugate să-și confirme participarea la adresa de email: irotaru@irex.org, până pe 21 mai, ora 17:00.

Evenimentul va avea loc, pe data de 22 mai 2020, ora 16:00 – 17:00. Pentru a vizita pagina de facebook a evenimentului, accesează acest link.

„Diversificarea Contentului de Divertisment” este un proiect cu o durată de doi ani, finanțat de U.S. Embassy Moldova. Proiectul are drept scop diversificarea experiențelor de vizionare ale audiențelor prin intermediul contentului de divertisment. Și susținerea dezvoltării durabile și creative a industriei audiovizualului din Moldova.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Jocuri intelectuale în domeniul electoral „Ce? Unde? Când?” pentru elevi
Next Apel către organizațiile de tineret: diversificarea resurselor financiare
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =