Aplicări deschise pentru activEco 2018 – Seminarul de Impuls


Suntem bucuroși să vă anunțăm că programul activEco demarează cu un nou an de educație ecologică și acțiuni sociale! În fiecare an, începând cu 2013, activEco adună tineri creativi și motivați din Moldova, precum și din regiunile învecinate ale României și Ucrainei, și îi ajută să își consolideze capacitățile de a-și îndrepta energia în realizarea tranziției societăţii noastre spre un trai mai durabil – prin învățare, schimb de idei și cunoștințe, și lucru asupra proiectelor.

Acum invităm toate persoanele interesate să se înregistreze pentru Seminarul de Impuls, care va avea loc pe 1-7 aprilie 2018 la Centrul de Instruire Ecologică al A.O. EcoVisio din satul Rîșcova, Criuleni. Acolo, participanții vor întâlni persoane cu interese și viziuni similare lor, vor afla mai mult despre Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat Social, vor găsi soluții ușoare și eficiente de a fi activi în societatea civilă, și vor avea oportunitatea de a forma o echipă pentru implementarea ideilor lor.
Mai târziu, în perioada mai – septembrie, participanții vor putea alege să se implice în unul sau mai multe Challenge Workshops (traininguri de weekend dedicate temelor concrete cum ar fi Agricultura organică, Managementul proiectelor, Dezvoltare urbană, Case și oficii verzi, Managementul financiar, Creșterea arborilor) – și să implementeze proiectele proprii cu suportul nostru și a mentorilor. Pentru aceste traininguri-provocări înscrierile vor fi deschise separat.
Așteptăm participanți din toată Republica Moldova, precum și din regiunile vecine ale României și Ucrainei.

Criteriile principale de selectare:

-vârsta între 18-30 de ani

-buna cunoaștere a limbii engleze

-interes pentru dezvoltare durabilă și antreprenoriat social, și dorința de a schimba ceva spre bine.

Formularul de aplicare este deschis până pe 11 martie (inclusiv).

Mai multe detalii găsiți aici.

activEco este un ONG ce luptă pentru un trai mai durabil și lucrează cu tineri inovativi și dornici de o schimbare, exact ca tine. Aplică și nu ezita!

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Încep înscrierile la MISS ASEM - 2018! Află cum poți participa
Next 7 motive de ce să participi la 7 Shades of Journalism
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =