Participă la un workshop în producție audiovizuală cu Andreas Lutz


producție audiovizuală workshop

Akzente.md și Artcor anunță apel deschis pentru aplicații: Introducere în producție audiovizuală, metode de interacțiune și calcul fizic cu Andreas Lutz [DE].

Acest workshop despre producție audiovizuală, de trei zile va oferi o imagine de ansamblu asupra instrumentelor de bază și a metodelor de concepție pentru realizarea de proiecte în domeniul artei digitale: instrumente vizuale, metode de interacțiune și calcul fizic. În fiecare zi, după o scurtă introducere în aceste subiecte, participanții vor primi sarcini de probă și antrenament individual.

Fiecare participant va trebui să-și aducă propriul laptop cu o versiune actuală Win / Mac. Alte instrumente vor fi furnizate de organizator.

Limba de lucru: engleza.
Participarea deplină la atelier este necesară.
Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Grăbește-te să trimiți CV-ul tău!

Evenimentul se va desfășura în perioada 02 – 04.03.2020, între 10:00 și 17:00.

Puteți să depuneți cererile dvs. până pe 24 februarie. Este necesar să trimiteți CV-ul actualizat și o scrisoare motivațională prin adresa electronică: cultura@akzente.md. Dacă este necesar, organizatorul ar putea solicita informații suplimentare solicitanților.

Andreas Lutz (1981, Freiburg/Germania) este un artist și muzician experimentat din Berlin. Printre altele, lucrarea lui Lutz a fost expusă la Pavilionul Antarctic în timpul celei de-a 57-a Bienale de la Veneția (Italia), Centrul Național de Artă Tokyo (Japonia), la HeK Basel (Elveția), la Scopreone Stereolux din Nantes (Franța) și la Festivalul Semibreve din Braga (Portugalia). A concertat la transmediale / CTM Vorspiel la Berlin (Germania), la SuperDeluxe Tokyo (Japonia) și la Festivalul de la Imágen din Manizales (Columbia) și a câștigat premiul de excelență la cel de-al 19-lea Festival Japonez de Media și Arte (Japonia).

Acest atelier este organizat de Centrul German de Cultură Akzente cu ocazia inaugurării Goethe-Center din Chișinău, în parteneriat cu Artcor și susținut de Goethe-Institute București.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind pagina youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate: Află secretele fotografiei de la Mihail Turculeț
Next Câștigă 600 EUR pentru o călătorie în Germania
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *