Află cum a decurs evenimentul marca Youth.md – TeenPlusTeen


Pe 24 februarie, ne-am dat întâlnire la un nou eveniment marca youth.md- TEENPLUSTEEN. Astfel, la Brainstorm Cafe s-a anunțat o adevărată furtună de idei,multă emoție și voie bună. Cum am sărbătorit Dragobetele împreună, află din articolul ce urmează:

Atmosferă rock’ish, oameni frumoși și activități interesante, de astaau avut parte toți cei care au participat la TeenPlusTeen!

De Dragobete, am sărbătorit dragostea pentru voluntariat împreună și am aflat mai multe despre oportunitățile promovate de platforma noastră, dar și câteva detalii interesante despre proiectul U-Report.Evenimentul a demarat cu o sesiune informativă, care a trezit curiozitatea participanților pentru tot ce înseamnă activism civic.

A urmat o activitate de speed-dating, care a provocat tinerii să gândească liber, să fie deschiși provocărilor și să socializeze! Cum a fost rezultatul? Mai mult decât minunat: ne-am făcut noi prieteni și am cunoscut oameni deosebiți!

Pentru că relațiile de prietenie trebuie consolidate, am putut să ne bucurăm și de jocuri de societate condimentate cu muzică bună!

Iată cu ce impresii și amintiri au rămas curajoșii participanți la eveniment:

  • “Evenimentul a fost unul relaxant distractiv şi sunt recunoscătoare organizatorilor, pentru oportunitatea de reîntâlni persoane cunoscute, dar şi a cunoaşte unele noi , tehnica SpeedDating mi s-a părut o provocare interesantă.”, a menționat Gabriela Buza.
  • Iar Cătălina-Ecaterina Tarasov, una dintre voluntarele active de la youth.md,  a subliniat că: “A fost o ocazie perfectă pentru a face cunoștință cu oameni noi.La evenimente ca acestea ești pus în situația de a face o analiză a propriei persoane. Faci o încercare de a fi un pic mai bun, de a împărtăși mai multă dragoste şi zâmbete mai largi.”
  • “Evenimentul a fost o încercare reușită de a-i motiva pe tineri să fie deschiși cu ceilalți, să socializeze și să facă schimb de opinii. Mi-a plăcut cel mai mult entuziasmul pe care îl vedeam în ochii tinerilor care au reușit să găsească elemente comune în felul lor de a fi cu cel al interlocutorului. Îi încurajez pe toți să participe la astfel de evenimente, pentru că ele au felul lor aparte de a forma persoane deschise și frumoase.”, susține Irina Guțu, coordonator al echipei de promovare.

Așadar, cele trei scopuri mărețe ale TEENPLUSTEEN au fost atinse:

-Ai comunicat cu tineri ingenioși;

-Ți-ai găsit Dragobetele;

-Te-ai relaxat și distrat într-o atmosferă plăcută acompaniată de muzică bună.

Noi, echipa youth.md, ne-am bucurat să te cunoaștem mai bine pe tine, cel din spatele ecranului. Te provocăm să ne urmărești în continuare pentru multe noutăți captivante și să nu uiți îndemnul nostru de a fi activ, adică tânăr! #YouthFamily

Previous 7 motive de ce să participi la 7 Shades of Journalism
Next Debate Academy recrutează
Catarau Laura
About the author

Catarau Laura

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *