JOB// Asociaţia Obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” caută un expert pentru realizarea unui studiu

Job, TDV, studiu, experți, ONG-uri, voluntariat

Foto simbol: gisap.eu

Asociaţia Obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) angajează un expert sau o expertă care va realiza un studiu cu privire la necesitățile de dezvoltare a ONG-urilor pe componenta de voluntariat, activism civic și mob

Expertul va pregăti un chestionar care va fi completat de către actorii relevanți (OSC-uri, instituții publice etc.) de două ori, la un interval de 5 luni. Rezultatele obținute prin intermediul chestionarelor vor fi interpretate și prezentate sub forma unui studiu, care urmează a fi tipărit și distribuit OSC-urilor, autorităților publice responsabile de dezvoltarea voluntariatului etc.

Candidații trebuie să expedieze CV-ul la adresa tdv.secretariat@gmail.com, până pe data de 3 mai 2018, ora 12:00. Persoanele care vor corespunde cerințelor vor fi invitate la interviu.

TDV este o rganizaţie neguvernamentală formată în iunie 1997, cu o filială la Bălţi. TDV activeză în calitate de Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat (Coaliția Voluntariat). Misiunea TDV este de a implica societatea din Republica Moldova în promovarea voluntariatului, unui mod sănătos de viaţă, a dezvoltării durabile şi prevenirii excluderii sociale.

Previous Atelier de creație cu Alex Cosmescu pentru studenții de la Arte și tinerii artiști
Next Tineri cu dizabilități au învățat cum să-și valorifice abilitățile pentru a-și găsi un job
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *