Participă la conferința „DeeeEDU: prin educație salvăm noile generații” și află mai multe despre impactul deșeurilor


conferința deedu

Participă la conferința „DeeeEDU: prin educație salvăm noile generații” organizată de Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor (AVD) cu ocazia Zilei Internaționale a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE), ediția a treia.

Prin acest eveniment, Republica Moldova se alătură oficial celor 112 organizații din 48 de țări, care planifică organizarea de diverse activități informaționale și educaționale privind educarea unui comportament responsabil în raport cu EEE-urile procurate și utilizate. Evenimentul este parte a proiectului „Oraș curat cu e-Deșeu reciclat”, implementat de AVD cu sprijinul Programului de granturi mici Gef SGP Moldova, implementat de UNDP în parteneriat cu operatorul autorizat MoldRec.

Anul acesta, WEEE Forum, prin evenimentele organizate, promovează rolul educației în îmbunătățirea situației globale referitor la impactul din ce în ce mai mare al deșeurilor asupra sănătății oamenilor și a mediului ambiant.

Conferința se va organiza pe 15 octombrie 2020, în regim online prin intermediul platformei Zoom, cu posibilitatea transmiterii și pe pagina de Facebook a asociației, în intervalul orar 10.00-12.00. Link pentru înregistrare găsiți AICI.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // IP „Agenția de Guvernare Electronică” angajează manager produse
Next Patru cărți pentru adolescenți pentru buna consolidare spirituală, intelectuală și emoțională a acestora
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *