Înscrie-te pentru Media Camp 2018 – educație media, fotografie, video și social media

CMT, tabără de vară, jurnalism, oportunităţi pentru tineri

Media Camp 2018 (ed. a III-a) este o tabără-curs de 5 zile ce se va desfăşura în perioada 25-29 iunie la Bahmut -Club, raionul Ungheni în condii Călăraşilor. Cei 30 de tineri participanți (15-19 ani) vor înțelege ce este educația media și care este influența informațiilor asupra oamenilor. 

Formatorii de la Centrul Media pentru Tineri au pregătit ateliere interactive la care veți discuta despre fotografie și video, despre fake news, despre surse media și jurnalism civic, despre social media, siguranță online și promovare pe rețele.

Cine poate participa?
Se pot înscrie tinerii din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, interesați de educație media, informare și promovare. Vor fi selectați 30 de tineri, în baza chestionarului de înscriere.
Prin confirmarea participării, tinerii selectați se obligă să manifeste responsabilitate și implicare pe toată durata taberei.

Data-limită de înscriere este 4 iunie, 2018. După încheierea etapei de înscriere doar cei selectați vor fi contactați de către coordonatorul evenimentului.

Atenție! Costurile pentru alimentarea, cazarea și instruirea sunt asigurate de către organizatori. Participanții trebuie să achite costurile pentru transport – 150 de lei (Chișinău-Bahmut; Bahmut-Chișinău).
Pentru a participa trebuie să completaţi formularul.

Media Camp face parte din proiectul „Consolidarea libertății de opinie în Republica Moldova”, implementat cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare din Germania.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eşti în căutarea unui loc de muncă? Vino la târgul de angajare “ Ctrl+ F Job (Find a job)”
Next Elevii şi studenţii cu profil de arte vor primi burse mai mari începând cu 1 ianuarie 2018
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 4 =