Workshop online despre Educație financiară în familie


educație financiară webinar

Workshop online despre: Educație financiară în familie, organizat de PlaYouth din România. Participă și tu!

Știm că această perioadă vine cu multe provocări la nivel profesional, dar vine și cu multe provocări la nivel personal. Este o perioadă în care suntem mai atenți la ce cheltuim și cum, suntem atenți la resursele pe care le avem la îndemână și le căutăm pe cele care ne pot oferi stabilitate.

Pe 30 mai 2020, unei discuții online despre Educație financiară. Workshop-ul va conține exerciții și va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală. Este adresat atât profesorilor, cât și părinților.

Workshop-urile sunt susținute de experți în domeniu. Pentru workshop-ul de pe 30 mai, invitat este Corneliu Ionescu, economist de meserie si trainer din pasiune.

Cunoaște speakerul:

Corneliu Ionescu aduce în cursurile sale experiența practică de peste 20 de ani din business și consultanță, astfel încât teme compleze precum antreprenoriatul, finanțele și educația financiară să fie ușor de înțeles.

Experiența lui acoperă de la evaluarea de companii și gestionarea procesului de achiziție și preluare a lor. De la dezvoltare imobiliară, până la consultanță în dezvoltarea de afaceri sociale, unele dezvoltate de ONG-uri în cadrul diverselor programe derulate cum ar fi Fundația Pact, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, SOS – Satele Copiilor.

Este președintele Asociației Educație pentru Viața Reală care furnizează servicii de educație financiară și antreprenorială.

Corneliu este trainer acreditat de ANC din 2007, timp în care a instruit peste 3.500 de persoane. Temele sale preferate: educație financiară, scriere de planuri de afaceri, antreprenoriat și antreprenoriat social, finanțe pentru non-finanțiști.

Pentru a vă înscrie, vă invităm să intrați aici.

Toți profesorii participanți vor primi adeverință de participare.

Taxa de participare pentru un workshop online este 40 RON /persoană/workshop. Detalii legate de plată veți primi pe mail, după înscrierea din formular. Detalii aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Forumul „Urbanism și Dezvoltare durabilă” ediția a IV-a, Chișinău 2020
Next Startup Grind Chișinău: despre femei în business cu Anastasia Miron
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − nine =