Descoperă viața de student prin programul West Summer University


Proiectul West Summer University este destinat elevilor de liceu care își doresc să descopere ce înseamnă viața de student și care vor să fie informați despre oferta educațională a Universității de Vest din Timișoara. Înscrierea se face prin completarea unui formular online până cel târziu la data de 3 iunie 2022, ora 23.59.

Elevii selectați pentru participare vor fi anunțați prin e-mail și vor trebui să confirme participarea prin transmiterea printr-un chestionar Google (care va fi pus la dispoziția celor selectați), a formularului de consimțământ semnat, a certificatului de vaccinare și a dovezii achitării taxei de participare (dacă este cazul – doar pentru elevii care provin din licee neeligibile pentru finanțare în programul ROSE), până cel târziu la data de 11.06.2022 .

În vederea confirmării participării, toți elevii selectați trebuie să completeze și să semneze formularul de consimțământ disponibil pe site-ul proiectului, să îl transmită completat și semnat prin chestionarul Google, în termenul stabilit de organizatori și să îl predea organizatorilor semnat în original în momentul sosirii la Timișoara, în prima zi a proiectului. Formularul este disponibil AICI.

În cazul elevilor minori la data începerii proiectului, formularul de consimțământ va fi completat și semnat de un părinte/tutore legal. Formularul este disponibil AICI.

Regulamentul integral al proiectului poate fi accesat AICI.

Pentru participare este necesar să:

  • completezi cu atenție formularul de înscriere și să răspunzi la toate întrebările. Opțional, poți încărca o scrisoare de recomandare din partea unui cadru didactic;
  • îți eliberezi programul pentru perioada 21 iulie – 6 august 2022 și să te pregătești pentru #CeaMaiTareVară22;
  • completezi cu atenție fiecare document solicitat;
  • transmiți acordul de participare semnat și certificatul de vaccinare până în data de 11 iunie 2022.

În ceea ce privește taxa de participare în cadrul programului West Summer University, elevii care studiază la licee încadrate în grantul ROSE pot participa în mod gratuit în proiect. Elevii care nu studiază la liceele încadrate în grantul ROSE vor achita o taxă de 150 de RON pentru a putea participa. Plata taxei se va face după publicarea listei cu confirmări.

Lista cu liceele încadrate în grantul ROSE poate fi accesată AICI.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Text – Alexandra-Luiza Popov, redactor youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop internațional la Timișoara despre producția de artă
Next Creare film // Participă în cadrul Moldox Lab 2022 - Inspiration workhop
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 12 =