Webinar pentru profesori: cum asigurăm siguranța online a elevilor


Timpul petrecut online poate ascunde mai multe pericole pentru utilizatorii mici. Cum protejezi elevii în timpul învățării la distanță, afli în cadrul unui webinar pentru profesori.

Siguranța online este o prioritate atât pentru părinți cât și pentru pedagogi, dar mai ales în contextul învățării online când copiii petrec tot timpul în rețea. Cum să protejăm elevii în timpul învățării la distanță, aflați în cadrul unui webinar pentru profesori: „Ghidarea elevilor la distanță pentru o utilizare activă, pozitivă și responsabilă a Internetului”.

Activitatea va avea loc în data de 10 aprilie 2020, ora 16;00 și v-a putea fi urmărită pe pagina https://www.facebook.com/artico.md/.

Inițiativa este organizată de Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO în parteneriat cu Centrul Internațional „La Strada”.

În cadrul discuției vor fi abordate subiectele:

  • Educație la distanță sau educație „altfel” pe nepregătite.
  • Cine contează cel mai mult în învățarea online?
  • Ce înseamnă siguranța online în contextul învățării la distanță?
  • Responsabilitatea adultului și necesitățile copilului pentru o utilizare sigură și responsabilă a Internetului.
  • Ce înseamnă „Planul B” și cum îl implementăm pentru a continua ghidarea copilului să fie un utilizator activ, pozitiv și responsabil.

Pentru vizionarea webinarului nu se oferă certificate. Acest webinar pentru profesori, nu este singurul dedicat siguranței online. Menționăm că următorul webinar va fi organizat în data de 17 aprilie 2020, unde se va aborda subiectul siguranței online și cum poate fi asigurată de către părinți.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Romeo și Julieta pe Instagram? O istorie în 145 de comentarii
Next Ai grijă de sănătatea ta cu aceste patru programe
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *