Ai grijă de sănătatea ta cu aceste patru programe


Coronavirusul s-a răspândit rapid pe tot globul, făcând pe mulți dintre noi să ne simțim mai stresați, anxioși și temători ca niciodată. Acum mai mult decât oricând, trebuie să avem timp să căutăm metode pentru a ne liniști mintea, pentru a ne menține obiceiuri pozitive și să ne dezvoltăm rezistența si menține sănătatea în stare bună. Iată câteva metode care te vor încuraja să continui să te dezvolți chiar dacă nu-ți poți părăsi casa.

Flow Neuroscience | EU-Startups

Flow

Înființată în 2016, Flow Neuroscience combină stimularea creierului și terapia comportamentului pentru a trata depresia la domiciliu – un prim-tratament intern de acest fel aprobat medical în UE. Startup-ul Medtech oferă o cască de stimulare a creierului, însoțită de un program de terapie pentru aplicații bazat pe AI.

Flow Neuroscience raises $1.1 million for its headset to treat ...

Startupul suedez susține că setul cu cască de stimulare a creierului este un tratament modern, fără medicamente pentru depresie, lansându-se atât în Marea Britanie, cât și în Suedia în 2019. Anul trecut, startup-ul a ridicat o sumă plăcută de 1,3 milioane de euro și s-a asociat cu NHS.

Asana Rebel (@asanarebel) | Twitter

Asana Rebel

Promițând un „mod blând de a rămâne în formă”, Asana Rebel, din Berlin, îi ajută pe utilizatori să-și limpezească mințile și să își miște corpul prin yoga.

Asana Rebel: Get in Shape - Apps on Google Play

Fondată în 2015, aplicația vă permite să vă creați propriile planuri zilnice de yoga, cu disponibilitate în șase limbi. Prin practicarea yoga zilnică cu ajutorul aplicației, vă puteți hrăni atât bunăstarea mentală, cât și cea fizică.

Pzizz - Sleep, Nap, Focus App Data ... | Focus app, How to fall ...

Pzizz

A dormi suficient este o parte importantă a bunăstării noastre. Aplicația londoneză Pzizz, fondată în 2015, a fost dezvoltată pentru a vă calma mintea, a adormi rapid și solid și pentru a vă trezi reînnoită.

Pzizz - Sleep at the push of a button! Now with "Focus" | Product Hunt

Folosește „peisaje de vis” – un amestec de muzică, voiceover și efecte sonore – pentru a vă ajuta să dormiți mai bine noaptea sau pentru a lua capete de putere eficiente în timpul zilei. Aplicația a primit, de asemenea, mărturii de înaltă calitate de autorul J.K. Rowling, Parkinson și chiar NHS.

Lifesum Icon - UpLabs

Lifesum

Când sănătatea ta mentală suferă, sănătatea ta fizică este adesea lăsată în urmă. Fondată în 2013, Lifesum urmărește numărul tău de calorii, exercițiile fizice și informațiile nutriționale pentru a crea un plan personalizat pentru sănătatea ta, ajutându-vă în cele din urmă să faceți alegeri mai bune pentru a vă stimula bunăstarea fizică.

Lifesum Health App – Get Healthy & Lose Weight – Lifesum

În 2019, compania a atins un număr impresionant de 35 de milioane de utilizatori și a strâns o serie de 5 milioane de euro seria C. Aplicația este celebrată pentru flexibilitatea sa, ușurința de utilizare și costul redus.

Reporter: Daniela Panico

Mai multe recomandări si sfaturi găsesti în categoria Biblioteca.

Previous Webinar pentru profesori: cum asigurăm siguranța online a elevilor
Next Desene animate sugerate de Youth.md - simte-te copil din nou!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *