Webinar gratuit pentru profesorii ce predau discipline științifice


webinar pentru profesori

Webinar gratuit pentru profesorii de gimnaziu interesaţi să participe la proiectul: Our Target: Understanding the World! Aceasta este ediţia a II-a, înscris în CAEM, Calendarul Activităţilor Educative Municipale din București, 2020.

Fundaţia Romanian Business School şi Şcoala Metropolitană ARC, organizează în parteneriat cu partenerii de la HUBI’S LAB, miercuri 20 mai, ora 18:00, webinarul de pregătire pentru pentru cadrele didactice care predau discipline ştiintifice elevilor din clasele IV – VIII ( ştiinţele naturii, biologie, chimie, fizică).

Invitați în cadrul acestui webinar:

Lector univ. dr. Bianca Gălăţeanu, cercetător la Facultatea de biologie a Universităţii Bucureşti va susţine un atelier interactiv cu tema: Cum îi pregătim pe copiii noştri să folosească gândirea ştiinţifică în explicarea fenomenelor naturale?

De ce trebuie să participi?

Vor fi abordate subiecte legate de înţelegerea pandemiei actuale, opinii ale cercetătorilor corelate cu modul cum educam gândirea elevilor pentru a lega teoria de practica vieţii de zi cu zi.

Participarea este gratuită, pe baza înregistrării la adresa de email: luiza.cristea@scoala-arc.ro. Evenimentul va avea loc pe data de 20 mai 2020, ora 18:00. Detalii suplimentare vezi aici.

Formarea gândirii științifice este o abilitate absolut necesară fiecărui elev. Fii un profesor progresiv pentruu elevii tăi!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru specialiști IT sau companii pentru a dezvolta o aplicație mobilă
Next Fă parte din echipa G4A și acumulează experiență și cunostințe noi
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 7 =