Vrei să cunoști tehnici de monitorizare a mass media? Participă la atelierul organizat de Internews în Moldova

internews moldova, instruire pentru jurnalisti, oportunitate pentru tineri jurnalisti

Internews în Moldova te invită la atelierul „Tehnici eficiente de monitorizare a mass media, în special în campaniile electorale”, ce urmează să aibă loc pe data de 5 decembrie 2018, ora 9.30, la Chișinău.

Sesiunea va fi moderată de expertul Giuseppe Milazzo de la Institutul de Cercetări Științifice „Osservatorio di Pavia”, Italia. Giuseppe Milazzo s-a numărat printre observatorii OSCE care au monitorizat campania pentru alegerile generale locale din Republica Moldova în 2015.

În cadrul sesiunii, expertul le va vorbi participanților despre tehnici eficiente de colectare și analiză a conținutului mediatic în perioada campaniilor electorale, precum și tehnici de prezentare a datelor într-un mod mai creativ atât pe platforme tradiționale de informare, cât și digitale.

Limba de comunicare: Engleză (traducerea în limba română va fi asigurată de un translator)

Sunt invitați să participe reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale și publice care monitorizează mass media, în special în campaniile electorale. Doritorii trebuie să expedieze CV-ul la adresa de email: in-chisinau@internews.org cu mențiunea: Instruire monitorizare presă/Nume Prenume (de exemplu: Instruire monitorizare presă/Elena Pădure).

Data limită de depunere a dosarului este 30 noiembrie 2018, 18:00.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați reprezentanții Internews în Moldova, la numărul de telefon: +373 60500570.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB// “Black Sea Seeds” angajează un/o asistent/ă/office manager
Next Află despre tehnologiile și inovațiile în producere la conferința „Businessul fructelor în Moldova”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + seven =