TOP 5 CAFENELE PENTRU UN STUDY SESSION DE SUCCES

top 5 cafenele, chisinau, student sessions chisinau, youth md

Există un sfat ce poate fi găsit în fiecare articol despre învățarea productivă : nu studia acasă. Fiind singur în cameră, confortul patului accesibil, rețele sociale la un click distanță, probabilitatea sustragerii devine extrem de mare. Însă aceasta poate fi evitată dacă înlocuiești serile târzii de studiu în singurătate cu un study session după ore cu prietenii la o cafenea student- friendly. Youth îți vine în ajutor în găsirea locului perfect.

  1. Loft

Situată pe strada Nicolae Iorga 3, cafeneaua Loft a devenit un sanctuar pentru studenții și elevii care își fac studiile în apropiere. Intrând aici mereu vei observa caiete și manuale pe mesele vizitatorilor. Decorul elegant art deco, personalul politicos și cafeaua delicioasă creează o atmosferă caldă și primitoare, perfectă pentru studiu.

  1. Granier

Filialele acestei patiserii sunt răspândite în oraș, însă puțini știu că pe strada Ismail și pe strada Mircea cel Bătrân, acestea au fost extinse in cafenele. Cu un decor minimalist, croissante delicioase și prețuri mici, Granier este o perlă ascunsă pentru studenții și elevii în căutarea unui loc pentru a fi productivi.

  1. Caramel

Pe strada Bănulescu-Bodoni, în apropierea USM-ului găsim patiseria Caramel. Deserturile delicioase, culorile pastelate și liniștea completă creează condițiile perfecte pentru o amiază petrecută deasupra cărților.

  1. Naringi

Râșcani, Buiucani, Centru, cafenele Naringi s-au răspândit în întregul oraș. Băuturile unice și opțiunile speciale, precum laptele vegan pentru cafea, localizarea în apropierea instituțiilor de învățământ și decorul urban încurajazeaza elevii să aleagă Naringi pentru un study session.

  1. Tucano coffee

Costa Rica, Brazilia, Kenya, cu Tucano coffee călătorești în principalele state producatoare de cafea fără a părăsi Chișinăul. Cu un decor contemporan colorat specific unuia dintre aceste state, băuturi creative, cum ar fi cloudy late și o atmosfera primitoare, intrând în Tucano mereu vei întâlni tineri muncind la laptopuri sau citind atent cărți voluminoase.

Autor: Andreea Dudulică

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Приходи на ярмарку университетов в American House
Next КУДА В КИШИНЕВЕ СТУДЕНТУ СТОИТ СХОДИТЬ ВЫПИТЬ КОФЕ
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − twelve =