Înscrie-te la Startup Tracker Academy pentru viitori mentori


Startup Tracker Academy – un program unic de formare care contribuie la dezvoltarea abilităților necesare viitorilor mentori pentru startupurile locale. Antreprenori, fondatori de startupuri, manageri, coordonatori de proiecte, consultanți în afaceri și alți entuziaști sunt invitați să-și depună dosarele și să participe la training, pentru a obține cunoștințe în domeniul managementului de proiecte și produse, instrumente și metodologii, abilități de „coaching”, ca să devină profesioniști în domeniul mentoratului.

Startup Tracker Academy se va desfășura în perioada 13-17 decembrie 2021 și are drept scop să ofere suport persoanelor cu spirit antreprenorial, potențialilor fondatori de startup-uri sau cu abilități de coaching / management de proiecte și de produse, să devină mentori profesioniști de startup-uri, și anume „startup trackers”. La final de instruire, participanții vor primi o certificare de mentor profesionist.

Înregistrează-te și asigură-ți un loc în programul „Startup Tracker Academy”, completând acest formular.

Pentru participare la cursurile de formare vor fi admise 20 de persoane.Cursurile de formare se vor desfășura în perioada 13 decembrie – 17 decembrie, între orele 16:00 – 21:30.

Absolvenții programului vor beneficia de certificate.Procesul de înscriere cuprinde 3 etape:

1. evaluarea candidaților (CV-ul, scrisoarea de intenție etc.) – 3 decembrie;
2. interviul cu candidații selectați – 6-8 decembrie;
3. semnarea acordului pentru activitățile „pro-bono” (beneficiarii își vor lua angajamentul să presteze acțiuni pro-bono pentru dezvoltarea ecosistemului de startupuri, ca urmare a participării la acest training gratuit) – 10 decembrie.

Ediția curentă a „Startup Trackers Academy” este desfășurată în cadrul „EU4Moldova: Startup City Cahul”, proiect implementat în perioada 2020-2024 de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de eseuri „Prin Ochii Timpului”
Next AIESEC Conference „Satisfacția profesională determină performanța în muncă”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =