Vrei să devii un orator bun? Înscrie-te la programul Speaker`s Hub!


speaker

Pe data de 23 septembrie va fi lansat programul Speaker`s Hub organizat în exclusivitate de către Asociația Obștească „Serviciu pentru Pace”. Lansăm un apel către toți tinerii ce doresc să se afirme în domeniul oratoriei, să devină lideri de o verticalitate lăudabilă și să gestioneze eficient emoțiile căpătate în timpul unui discurs public.

Proiectul  are ca scop dezvoltarea semnificativă a abilităților oratorice în cadrul instruirii tinerilor. Obiectivul prioritar este îmbunătățirea calităților oratorice ale tinerilor generații și creșterea calitativă a eventualelor discursuri publice livrate de tinerii oratori. Printre obiectivele specifice se numără zece module complexe de instruire, printre care cunoașterea generală a noțiunii de oratorie,  gestionarea eficientă a emoțiilor în momentul vorbirii în public, formarea unei gândiri analitice,cunoașterea eticii generale ale unui bun orator și căpătarea însușirilor caracteristice unei persoane persuasive.

Programul presupune o serie de training-uri cu diverși specialiști ce posedă o experiență bogată  în domeniul oratoriei, artei comunicării, dicției și persuasiunii. Training-urile sunt urmate de workshop-uri ( ateliere ), care presupun aplicarea informației acumulate în practică, valorificarea teoriei și laboratoare de lucru practice asupra celor însușite. De asemenea, programul include și teambuilding-uri ce vor forma o relație de colaborare dintre echipa de organizatori ai proiectului și participanți, creând și eventuala conexiune, spirit de echipă și organizare efectivă, fapt care va permite aderarea la comunitatea „Speaker`s Hub”.
Te încurajăm și pe tine să beneficiezi de acest programul.

Aplică acum accesând formularul:  https://olivia318.typeform.com/to/oZmbl1

Pentru mai multe detalii, urmărește pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/SPPSpeakersHub/?ref=br_rs

Telefon de contact: 079121261, Olivia Roșca, Coordonator Pr&Comunicare al proiectului.

spp

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la cel mai nou proiect marca Grow Me Up - ”Smart Academy”
Next Dacă ești pasionat de filmele de tip anime, vino să vizionezi un film inedit
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *