Chișinău Startup Week 2017 ți-a pregătit o săptămână plină de surprize


Cine organizează ? Chișinău Startup Week

Ce ? Cel mai important eveniment Startup al anului

Când ? 6-10 noiembrie 2017, ora 09.00

Unde ? Tekwill, str. Studenților 9/11, Chișinău

Descriere:

5 zile (6-10 noiembrie 2017) de evenimente antreprenoriale captivante care vor reuni vorbitori locali și regionali și inițierea în succes. Vor fi incluse 30 de sesiuni de networking și ateliere de lucru privind finanțarea, marketingul, instruirea în vânzări hackathonuri, inițiative antreprenoriale și multe altele.

Chișinău Startup Week 2017 este organizată sub brandul global, alimentat de Techstars, pentru a aduna comunitatea locală, pentru a inspira antreprenoriatul în Moldova și pentru a împuternici antreprenorii locali.

Agenda evenimentului:

 Ziua 1: Gov4ICT – Deschiderea oficială a Săptămânii de lansare, în care se vor face anunțuri importante privind crearea programului Startup Moldova, dezvoltarea parcurilor IT, legislația privind comerțul electronic, lansarea rețelei Angel din Moldova și Fondul de investiții Startup.

Ziua 2: Economia Tech – o serie de practici împărtășite, în cadrul căreia funcționarii guvernului local, managerii corporativi și reprezentanții donatorilor vor discuta oportunitățile utilizării inovațiilor tehnologice în sectoarele Sănătate, Energie, Modă, Agricultură, Finanțe și Educație.

   Ziua 3: Forumul semințelor – Forumul de investiții pe toată durata zilei, conceput pentru a conecta investitorii locali și regionali și firmele de finanțare.

Ziua 4: Campania de luptă “Startup” – Moldova va prezenta primele 20 de inițiative inovatoare pentru investitorii și partenerii locali și străini, printr-o Zi Demo de la nivel mondial și un târg de cabină.

  Ziua 5: Ușile tehnice deschise – Hub-urile antreprenoriale și companiile TIC localizate la Chișinău își deschid porțile către comunitate prin organizarea de evenimente și activități educaționale.

Zilele 6 și 7 se referă la Startup Weekend Moldova 2017.

Înregistrează-te acum: https://chisinau.startupweek.co/

 

Sursa: https://www.facebook.com/events/1909586349362546/

 

Previous Hai să numărăm bobocii împreună cu Asociația Studenților în Drept, la Republic Club
Next Petrece noaptea de Halloween urmărind un film înfricoșător de bun
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *