Înscrie-te la cel mai nou proiect marca Grow Me Up – ”Smart Academy”


smart academy

Grow Me Up recrutează tineri ambițioși în cadrul noului proiect ”Smart Academy”. Ești un tânăr ambițios și dornic de a te dezvolta multilateral? Vrei să cunoști cât mai multe despre cum funcționează lumea în care trăiești?Ai dori să afli cum să întocmești corect un CV și o scrisoare de motivare bună? Atunci nu ezita și aplică la Smart Academy!

Șapte cursuri, șapte domenii și șapte șanse de a învăța lucruri noi. Smatrix Academy se reinventează și devine Smart  într-un nou proiect unic creat de tineri pentru tineri cu scopul primordial de a susține și dezvolta elevii. Ai la dispoziție șapte cursuri la care poți aplica. Smart Academy cunoaște necesitățile elevilor astfel încât promite cursuri cât mai interactive, create pentru a informa tinerii și a le întâlni așteptările precum și pentru ai ajuta să își aleagă corect universitatea și profesia.
Primul dintre cele șapte cursuri va fi bazat exclusiv pe IT și Computer Science. Astfel, timp de două săptămâni ai posibilitatea de a face o introducere în bazele informaticii fiind ghidat de traineri specialiști în domeniu. În parteneriat cu Academy+Moldova, Smart Academy îți oferă training-uri combinate cu workshop-uri pentru a avea șansa de a pune în practică teoria învățată.

Conceptul Smart Academy se naște în cadrul Grow me Up Academy și este gata să uimească pe toți elevii la toamnă cu primul curs.

Înregistrarează-te aici: https://smartacademy.typeform.com/to/h1gg91

Detalii: https://www.facebook.com/smartacademy.sa/

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous IHUB invită toți copiii la a treia ediție a Graffiti Workshop
Next Vrei să devii un orator bun? Înscrie-te la programul Speaker`s Hub!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 14 =