Important ! Ziua Internaţională a Fetelor în domeniul TIC va fi marcată la Chişinău!

Ziua internaţională a fetelor în TIC!

La Chişinău va avea loc Ziua Fetelor în TIC (Girls in ICT day). Organizatorii își propun să aducă mai aproape de participanți femei și fete care lucrează în sectorul creativ în companii de IT, care studiază la facultăți în domeniul STEM (Științe, Tehnologii, Inginerie și Matematică) sau femei și fete care sunt în proces de dezvoltare al unui start-up.
Prin participarea la evenimentul Girls in ICT day, veţi obţine o experiență deplină. iar pentru a realiza acest lucru, organizatorii vă invită să pregătiți întrebări pentru speakerii evenimentului.
Pentru aceasta vă încurajăm să completați formularul de înregistrare și de întrebări.

Participarea la eveniment vă poate ajuta să găsiți răspunsuri logice la deciziile de viitor în domeniul STEM, fie că e vorba de studii, angajare sau un start-up.


Totodată, aveţi posibilitatea şi de a sugera invitate/ vorbitoare pentru Ziua fetelor în TIC – Girls in ICT Day pentru orientare în carieră, educație și antreprenoriat. Pentru aceasta puteţi completa următorul formular.

Ziua internațională Girls in ICT este un program al ITU Girls in ICT și implementat de către GirlsGoIT cu suportul Swiss Cooperation in Moldova,UN Women Moldova, USAID Moldova, Sozialministerium, Ellation Moldova și TEKEDU

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Voluntariatul, job în folosul comunităţii!
Next Vezi testele de exersare pentru examenul de bacalaureat din acest an!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − ten =