Vrei să creezi un robot? Participă la bootcamp-ul de toamnă „RobotFactory”

robot factory, fablab, bootcamp, microlab

Ești gata să participi la premiera unui mega eveniment în Moldova? Atunci înregistrează-te la Bootcamp-ul de toamnă „RobotFactory”, care se va desfășura în perioada 15 septembrie-13 octombrie, unde fiecare participant va putea beneficia de o serie de training-uri cinci sâmbete consecutive. 

Acest Bootcamp este destinat elevilor și studenților, care vor lucra în echipe. Aceștea vor fi ghidați în procesul creării unui roboțel, începând cu “definirea identității” roboțelului și finisând cu obținerea unui aparat funcțional.

Participanții vor avea posibilitatea de a construi unul din cele două tipuri de roboței, fie unul care va parcurge autonom un traseu prestabilit, #followlinerobot, ori unul care se va „lupta” cu un alt robot pe ring, fără a-l distruge, numit #sumorobot. Pentru aceasta, fiecare echipă va primi setul cu componente și materiale de bază.

Cel mai important e că în afara zilelor de sâmbătă, unde participanții se vor întâlni cu trainerii, echipele vor putea veni zilnic în sediul Clubului Ingineresc MicroLab, unde vor lucra individual la proiectele lor.

Previous Vrei să afli mai multe despre studiile în SUA? Participă la Flex Suitcase Stories
Next Alătură-te echipei Hai Moldova și participă la salubrizarea râului Bîc
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *