Esti în căutare de oportunitâți de a-ți exersa engleza? Vino la activEco!


Clima se schimbă, dar și noi putem! EcoVisio lansează cea de-a 8-a ediție a programului de educație ecologică activEco, prin care tinerii sunt sprijiniți să devină agenți ai schimbării în Moldova și în regiunile învecinate din Ucraina și România (activeco-program.org/ro).

Totul despre activEco:

activEco 2020 va porni cu un Seminar de Impuls în limba engleză (22 – 27 martie, s. Râșcova), unde vei găsi prima doză de motivație și entuziasm, între alți oameni care îți împărtășesc valorile. Ca să aplici, trebuie doar să completezi acest formular (bit.ly/activeco2020) în engleză până pe 9 martie, 23:59.

Informații generale:

Seminarul propriu-zis se va desfășura în totalitate în limba engleză, dar va fi organizat un Seminar de Impuls în română și rusă între 28 aprilie – 3 mai (locația rămâne aceeași). Apelul de participare va fi lansat la sfârșitul lunii martie, însă te poți deja pre-înregistra aici – bit.ly/activEco2020-RO-RU

Cine poate aplica?

Oricine cu vârsta între 16-35 de ani, din Moldova sau din regiunile învecinate ale României și Ucrainei, dornic(ă) să acționeze în comun pentru un viitor mai bun și mai verde.

Ce urmează?

După cele două Seminare de Impuls, activEco va continua pe parcursul anului cu o serie de traininguri de weekend, ce vor acoperi teme actuale precum transportul sustenabil, alimentația sănătoasă sau cum să realizezi videouri cu impact social.

Vei fi încurajat să îți implementezi propriul proiect pe o temă la care ții, cu suportul unui mentor și un mic grant de până la €500. După implementarea proiectului, te vei alătura comunității de 330 de absolvenți de programe EcoVisio, pentru care pregătim constant evenimente și oportunități speciale.

📌Costurile pentru cazare, mâncare și transport vor fi acoperite de EcoVisio. Dacă ai întrebări, i le poți adresa Gabrielei Isac – +373 698 17 235.

Despre acest program:

ActivEco este un program educațional anual pentru tinerii din Moldova și regiunile vecine din România și Ucraina, realizat de asociația obștească EcoVisio. Scopul acestui program este să responsabilizeze / încurajeze tineri creativi și motivați, să își poată concentra energia pentru a schimba societatea către un mod de viață sustenabil – care răspunde nevoilor actuale fără a influența capacitatea generațiilor viitoare de a răspunde propriilor lor nevoi.

Acest program s-a născut în 2013, și în 2019 a marcat șapte ani de activitate. Rezultatele acestor ani – 193 de absolvenți din Moldova, Ukraina și România, care au realizat 118 de proiecte social-ecologice de dimensiuni diferite și, la rîndul său, au implicat mii de oameni în proces de schimbare.

EcoVisio crede că Moldova este o ţară perfectă pentru a realiza o dezvoltare durabilă în toate domeniile de activitate: economic, ecologic, social, etc. Mărimile ţării relativ mici, lipsa combustibilului propriu fosil, prezenţa solurilor fertile, clima caldă şi oamenii creativi sunt condiţiile perfecte pentru găsirea şi punerea în aplicaţie a soluţiilor inovative legate de beneficii în domeniile economic, ecologic, social şi cultural.

Rămâne doar să acționăm!

Programul activEco este organizat de EcoVisio în parteneriat cu Theodor-Heuss-Kolleg (Germania), cu sprijinul financiar al Fundației Germane de Mediu (DBU) și al Suediei.

Alte oportunități pentru tineri găsesti în categoria Educational si Divertisment.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Petrece un weekend memorabil împreună cu cei dragi jucând Family Quiz
Next Job // Asociația ADEPT angajează asistent/ă de proiect
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 16 =