DRRM oferă finanțare pentru proiecte ce sprijină cetățenii RM


Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (D.R.R.M.) anunță deschiderea sesiunii de finanțare pentru anul 2022. Asociațiile, fundațiile, unitățile de cult, organizațiile neguvernamentale, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat, din România și din afara frontierelor țării, pot trimite cererile de finanțare prin e-mail (scan PDF), în perioada 14 februarie – 27 martie 2022, orele 23:59 la adresa [email protected]

Cererile de finanțare trebuie să respecte condițiile menționate în noul Ghid de finanțare nerambursabilă și în Documentarul de finanțare nerambursabilă 2022, publicate pe pagina de internet a instituției: https://bit.ly/3sApU0J

Pot fi finanțate din bugetul D.R.R.M. proiecte care derulează activități ce vin în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova, desfășurate în acest an, pe domeniile: cultură, mass-media, educație, societatea civilă, spiritualitate şi tradiție.

Cererile de finanțare vor fi aprobate în limita bugetului alocat, cu respectarea principiilor liberei concurențe, eficienței utilizării fondurilor publice, transparenței și a tratamentului egal.

Lista proiectelor selectate, respectiv a beneficiarilor finanțărilor nerambursabile, va fi publicată pe site-ul DRRM, www.drrm.gov.ro.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expoziție BNRM dedicată lui Grigore Vieru „Cu dor de vers curat ca lacrima…”
Next Job // Fondul Dezvoltare Durabilă Moldova angajează Asistent Executiv
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =