Activităţi pentru tineri: Club de Dezbateri la America House!


activităţi pentru tineri

Sunt influencerii responsabili pentru comportamentul publicului? Este social media un bun mijloc de răspândire a toleranței? Putem avea ordine fără violență? Află mai multe despre astfel de activităţi pentru tineri la America House!

Vino la Clubul de Dezbatere din cadrul America House și hai să clarifici aceste lucruri. Ediția clubului este organizată pentru a sărbători Ziua Internațională pentru Toleranță. Oamenii trebuie să învețe despre respectarea și recunoașterea drepturilor și credințelor celorlalți. Este, de asemenea, un moment de reflecție și dezbatere asupra efectelor negative ale intoleranței.

Vino pe 30 noiembrie, la America House, unde vei putea participa la dezbatere şi să îţi expui gândurile sau doar să o urmăreşti.

Evenimentul este gratuit, dar numărul locurilor este limitat. El începe la ora 13:00 şi este dedicat tuturor celor care au vârsta de 14+ ani.

Pentru a participa la dezbatere şi a afla despre mai multe activităţi pentru tineri, înregistrează-te aici.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să ai parte de studii peste hotare? Vino la America House şi află mai multe!
Next Ai parte de voluntariat şi susţine Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 10 =