Participă într-un schimb de tineret și află mai multe despre diversitatea culturală

diversitate culturala, phoenix, tula, rusia, oportunitate pentru tineri

Ești tânăr și ai vârsta între 16 și 20 de ani ia parte la Youth Exchange „Appreciating Diversity” în calitate de participanți sau unul dintre cei doi lideri de grup (vârstă nelimitată) inclusiv pentru un APV (advanced planned visit) în perioada 5-8 octombrie.

„Appreciating Diversity” Youth Exchange ERASMUS+ în Rusia (Tula) în perioada 19-28 octombrie e un proiect la care se va discuta subiectul diversității culturale.

Participanții din Republica Moldova vor reprezenta Asociația Obștească Phoenix. Cazarea și alimentarea participanților este asigurată de organizația-gazdă. Cheltuielile de transport (biletele de avion) vor fi procurate de către organizatori pentru fiecare participant la solicitarea acestuia.

Trainerii și facilitatorii reprezintă organizația Norfolk Youth Projects (UK).

Phoenix și organizația-gazdă solicită candidaților motivație corespunzătoare și:

  • să se angajeze să disemineze rezultatele exchange-ului (poze/video/articol etc.) la întoarcere și să își împartășească experiența cu colegii/prietenii/semenii, precum și alte grupuri interesate;
  • să se angajeze să reprezinte organizația Phoenix în cadrul evenimentului și Republica Moldova în cadrul serii interculturale;
  • să fie dispus să respecte cerințele și regulile organizației gazdă a proiectului.

Pentru a participa, scrie o succintă scrisoare de motivație și expediaz-o la phoenix.riser.md@gmail.com cu subiectul Appreciating DiversityPhoenix își rezervă dreptul să aleagă subiectiv candidații, și nu acceptă contestarea rezultatelor.

Deadline –12 septembrie.

Previous BNM selectează cei mai buni designeri pentru monedele și bancnotele jubiliare și comemorative
Next „Și eu sunt Erasmus+” – campanie de informare marca Oficiul Erasmus+ Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *