Votează pentru educația financiară a tinerilor din regiunile rurale și asigură-le un viitor cu decizii asumate

faptebune.md, educatie financiara, cir pro bono

Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono” lansează un proiect prin intermediul căruia intenționează să contribuie la creșterea educației financiare și a capacităților de management financiar a bugetului personal a 200 de tineri cu vârsta de 15 – 20 de ani din zonele rurale ale Republicii Moldova. În acest scop vor fi organizate 10 module de instruire pe diferite tematici în domeniul educației financiare de către mentori cu experiență și reprezentanți ai diferitor companii din domeniu.

Tu poți face posibil acest lucru prin intermediul unui singur click. Votează aici dacă dorești ca tinerii din zonele rurale să beneficieze de aceste cursuri.

Consolidarea capacităților și înțelegerii domeniului financiar este o prioritate pentru AO Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono”, în special în zonele rurale ale țării. În anii 2017-2018 organizația a desfășurat în cadrul centrului de resurse pentru tineri „TohaTEEN HUB” mai mult de 15 activități menite să crească cultura financiară a tinerilor și înțelegerea în domenii precum: gestionarea bugetului personal, utilizarea serviciilor financiare moderne, crypto valutele, antreprenoriat, ș.a.

În acest an, Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” își propune educarea a peste 200 de tineri din Republica Moldova (zone rurale) în domeniul educației financiare îmbinând activitățile teoretice cu interacțiuni cu principalii actori din domeniul financiar (bănci, companii de micro creditare, antreprenori, specialiști în servicii financiare moderne, funcționari publici din domeniu, ș.a.). Proiectul va pune în sarcina beneficiarilor și organizarea unor activități cu colegii lor pentru a amplifica și replica experiența acumulată.

Votează pentru educația financiară a tinerilor și asigură-le un viitor cu decizii asumate. Dacă vrei să fii la curent cu toate actualizările pe marginea acestui subiect, poți să le urmărești pe youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Desfășoară un stagiu în domeniul optimizării și promovării site-urilor
Next Descoperă-ți limitele. Participă în concursul video PLURAL+
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + fourteen =