Descoperă-ți limitele. Participă în concursul video PLURAL+

video, plural+ concurs, oportunitate pentru tineri

Ești pasionat de producțiile video și vrei să comunici prin intermediul acestora problemele cu care se confruntă tinerii, participă în concursul PLURAL+.

Festivalul video PLURAL + este o inițiativă comună a Alianței Națiunilor Unite pentru Civilizații (UNAOC) și a Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM), care invită tinerii din întreaga lume să trimită materiale video originale și creative care să se concentreze asupra temelor legate de migrație, diversitate și incluziune socială. Sprijinind distribuția mass-mediei produse de tineri, PLURAL + recunoaște tinerii ca agenți puternici ai schimbărilor sociale pozitive într-o lume caracterizată adesea de intoleranță și diviziuni culturale și religioase.

Înregistrările video PLURAL + pot fi de maxim cinci minute și de orice gen (animație, documentar, videoclip, comedie etc.) atâta timp cât acestea transmit un mesaj care poate contribui la convingerea publicului în mod constructiv cu privire la problemele sociale migrația, diversitatea, incluziunea socială și prevenirea xenofobiei. În plus, videoclipurile pot fi în orice limbă atât timp cât sunt furnizate subtitrări în limba engleză.

Înregistrările video PLURAL + sunt organizate în trei categorii de vârstă: până la 12 ani; 13-17 ani; și 18-25 de ani. Spoturile câștigătoare sunt alese pe baza potențialului lor de a avea un impact asupra publicului, precum și asupra conținutului lor artistic, inovator și creativ.

Obiectivul principal al programului PLURAL + este de a susține viziunea creativă a tinerilor și distribuția globală a mass-media de tineret pe teme legate de migrație, diversitate, incluziune socială și prevenirea xenofobiei pentru a promova respectul față de diversitatea culturală.

Mai multe detalii despre concurs și posibilitatea de a participa, aici. Termen-limită de expediere a fișierelor 16 iunie.

Previous Votează pentru educația financiară a tinerilor din regiunile rurale și asigură-le un viitor cu decizii asumate
Next Alătură-te echipei „Instigare la Reciclare”!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *