Obiceiuri ale oamenilor de succes


Te-ai întrebat ce fac oamenii de success în mod obișnuit în fiecare zi? Dacă ne concentrăm pe exemplul unei persoane pe care o considerăm drept model de succes, vom observa că își ocupă timpul cu ceea ce o ajută să-și atingă obiectivele. Și totul începe de la obiceiurile sale zilnice.

Inițiativa

La fel ca în cazul organizării, diferența dintre proactivitate si reactivitate este specifică pentru antreprenorii de succes. De fapt, dacă ar fi să alegem o rețetă a succesului, probabil acest punct ar fi cel mai relevant.

Libera iniţiativă, Legile juridice şi codurile de conduită, Proprietatea  privată – Fundamentul libertăţii de acţiune

Atitudine pozitivă

Fie că  este vorba de cum să ai succes în viață sau în afaceri, atitudinea pozitivă contează mult. A te uita la sisteme și a crede ca lucrurile se pot face mai bine nu este irațional, ci arată curiozitate si pasiune.

Atitudine - Cum sa ai o atitudine pozitiva chiar si in circumstante  dificile - Programarea Succesului

Relaxare

Dacă ne ocupăm de organizare, atunci vom avea un timp destinat și relaxării. Fără această componentă, nu vom avea o gândire limpede, care să poată continua gandirea afectivă și rațională. Oamenii de succes practică tenisul sau anumite sporturi nu doar pentru networking, ci și pentru nevoia de relaxare și libertate.

Economisire

Se spune că oamenii săraci cheltuie uneori mai mulți bani decât cei bogați. Cantitativ, probabil că lucrurile nu sunt pasa, însă zicala se referă la modul precar de a gestiona banii. Oamenii de succes sunt mai puțin tentați să îți satisfacă toate dorințele de consum și mai orientați pe a produce mai mult, pe a obține noi surse de venituri. Afaceristii tind să investească și să economisească, neconsumând tot venitul obținut în luna respectivă. 

5 opțiuni de economisire a banilor pe care le-ați dori pentru a vă rambursa  datoria

Fii orientat către oameni

Admite că tot ce vei obține în viață va fi obținut cu ajutorul, suportul sau cooperarea anumitor oameni. Gândește-te: “Ce vor și ce au nevoie ceilalți oameni de la mine?” Cum pot să-i ajut ca și ei la rândul lor să dorească să mă ajute? Cei care lucrează în vânzări cunosc acest secret. Ei se gândesc la cine sunt și ce vor clienții lor tot timpul.

Orientarea catre obiective. Cum poti realiza cat mai multe in viata? -  Bugetul Personal

Informarea constantă

Oamenii de succes sunt, în primul rând, foarte bine informați, depun efort permanent în a se menține la curent cu informațiile relevante din domeniul lor de interes. Indiferent de activitatea în jurul căreia își clădesc cariera sau afacerea, noutățile, studiile experților, inovațiile, acțiunile întreprinse de competitori, tendințele pieței sunt absolut necesare pentru a putea avansa la nivel înalt.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Sulima Daniela

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești student sau absolvent la o specialitate TIC? Această oportunitate este pentru tine!
Next Iodul și beneficiile pentru sănătate
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 8 =