Află mai multe despre UX/UI Design în cadrul unui eveniment marca Tech Women Moldova


UX/UI Design offline tech women

Tech Women Moldova te invită la o nouă întâlnire din seria „Vreau în IT. De unde încep?” în care se va discuta despre direcția UX/UI Design.

Participanții vor cunoaște două personalități de excepție:

  • Elena Putina este UX/UI Designer la Enspire Creative, Ambasadoarea Tech Women din acest an și Mentor în cadrul Programului de mentorat. Elena e o adevărată fire artistică, generatoare de idei cu un gust rafinat și simț estetic înnăscut. Este o persoană pe care nu poți să nu o îndrăgești din primele secunde, iar energia sa devine o doză de motivare și inspirație fără margini – fapt de care cu siguranță o să vă convingeți și singuri.
  • Ramona Ziemann are rolul de Lead Product Designer la Crunchyroll și Ambasadoare Tech Women pentru anul 2020. Romana e un adevărat exemplu de pasiune față de Design, având o experiență de 11 ani in acest domeniu, Ramona înțelege perfect necesitățile clientului și îi oferă mai mult decat un produs – îi oferă dedicația, gândurile sale și un rezultat fenomenal

Evenimentul se va desfășura pe data de 3 Iulie, sâmbătă la ora 10:30 și va fi moderat de Alina Scutaru, IT Recruiter și Employer Branding Manager care este și o fire creativă, pasionată de artă și mai nou de design.

Evenimentul este gratuit dar necesită înregistrare în prealabil. Formularul de înregistrare, îl găsești aici. Detalii suplimentare, pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop consultativ despre parcurile arheologice în zonele urbane
Next Cunoaște câștigătorii Hackathonului media „Puterea a cincea” care s-au ales cu un premiu de 5 000 USD
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + nine =